Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

selim1238

sistem baya uzun sürede kendine geliyor ödeme istedim onaylattım ama ödeme şuan olmaz tarzında bişey söyledi ama pendinge alındı bakalım nolcak

kazims

Alıntı yapılan: selim1238 - 01 Şubat 2017, 19:52:24
sistem baya uzun sürede kendine geliyor ödeme istedim onaylattım ama ödeme şuan olmaz tarzında bişey söyledi ama pendinge alındı bakalım nolcak

bende bu çıkıyor.
ödemeyi pazartesi yapacak önceden onaymı lazım acaba ama bende alttaki yazı çıkıyor

Whoops!

Looks like your request to cashout failed :( . Please try again after logging out and back in again to see if this fixes the problem.

selim1238

Alıntı yapılan: kazims - 01 Şubat 2017, 21:32:23
bende bu çıkıyor.
ödemeyi pazartesi yapacak önceden onaymı lazım acaba ama bende alttaki yazı çıkıyor

Whoops!

Looks like your request to cashout failed :( . Please try again after logging out and back in again to see if this fixes the problem.

benimde öyle oldu ama siteye girince pendingde gözüküyor

kazims

Alıntı yapılan: selim1238 - 01 Şubat 2017, 22:48:01
benimde öyle oldu ama siteye girince pendingde gözüküyor

mail onaylamak zor oldu onayladıktan sonra düzeldi bendede pendingde bakalım pazartesi ödeme mi yapacak daha mı erken

kazims

yakında döneceğiz demişler.

o kadar uğraştık inşallah dönerler

selim1238

site tekrardan geri gelmiş 2 gün kaldı hadi bakalım :m

manjimurai

Benim anlamadiğim nokta şu :) Sitede Ödeme Talep Ederken Coinbase mail adresimizi yazıyoruz . bunlar wallet numarasını bilerek nasıl gönderiyorlar . yani atiorum 100 k satoshi cekim talebi yaptim coinbase mail adresini yaziyoruz ama wallet numarasını yazmıyoruz o nasıl oluyor :D kafam azcık karıstı benim ya :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 04 Şubat 2017, 11:06:20
Benim anlamadiğim nokta şu :) Sitede Ödeme Talep Ederken Coinbase mail adresimizi yazıyoruz . bunlar wallet numarasını bilerek nasıl gönderiyorlar . yani atiorum 100 k satoshi cekim talebi yaptim coinbase mail adresini yaziyoruz ama wallet numarasını yazmıyoruz o nasıl oluyor :D kafam azcık karıstı benim ya :)

xapo da aynıdır mail adresine ödeme alabiliyorsun
coinbase de aynı mail adresine bazı siteler ödeme yapabiliyor yada arkadaşlarına coinbase mailine ödeme yollayabilirsin mesela

doruk58

kardeş bundan hiç bir şey anlamadım bunu resimli anlatamazmısın.
Tron Wallete üye olmak için lütfen imzama tıklarmısınız
https://pazaryeli.blogspot.com/2020/12/tron-wallet-ile-ceteritas-sitesine-kayt.html