Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmn

o zaman mail onaylatmak kaldı geriye :D neyse ara ara girer denerim artık napalım düzeltirler elbet teşekkürler

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 12 Şubat 2017, 00:03:44
bende de 172000 sitede görünürken

dashboardda 160000 görünüyor

ama konuya yazdığımda ikiside eşitti

sonradan dashboarda ekliyor.

ama ödeme istediğinizde sitelerdeki oranlar geçerli

Kazims satoshi kastigimiz sitedeki currend balance yazAn anlik kazandigimiz . Dashboarda tikladigimizda bir onceki gun kazandigimiz satoshi miktari . Dashboard ertesi gun 5 ile 8 arasi yenileniliyor.
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 12 Şubat 2017, 00:09:48
Kazims satoshi kastigimiz sitedeki currend balance yazAn anlik kazandigimiz . Dashboarda tikladigimizda bir onceki gun kazandigimiz satoshi miktari . Dashboard ertesi gun 5 ile 8 arasi yenileniliyor.

evet doğrudur

pazartesiye az kaldı ödemelerimizi alacağız inşallah.

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 12 Şubat 2017, 00:29:25
evet doğrudur

pazartesiye az kaldı ödemelerimizi alacağız inşallah.

Insallah kardesim . Allahin isniyle 1 milyona yakin cekicem .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 12 Şubat 2017, 00:37:25
Insallah kardesim . Allahin isniyle 1 milyona yakin cekicem .

Maşallah hiç durmadan tıklıyon o zaman

bu arada küçük bir tiyo

sadece firefox için

sitelerin içindeki o digitalartist kutucuğuna gelip mouse  sağ tık yapıp

bu çerçeve yazana tıklayın açılan yerdende sadece bu çerçeveyi seçin

artık site değil içinde olan sth kazanmasını göreceksiniz.

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 12 Şubat 2017, 00:50:16

bu arada küçük bir tiyo

sadece firefox için

Evet :) 2-3e kdr fln tikliyorum . Son 2 haftadir islerimin rht olmasini firsata cevirdim . Bitcoin degeri 1000 $ da cakili kalinca 100.000 satoshi otomatik 1 dolara entegra oldu . Firsat kcmaz .

polatcelil

Alıntı yapılan: kazims - 12 Şubat 2017, 00:50:16

bu arada küçük bir tiyo

sadece firefox için

Hocam refiniz ile üye oldum. Teşekkür ederim. Ancak birkaç saattir çözmediğim bir sorun var.

-Dashboard üzerinden facebook girişi yapıp, coinbase tanımladım.
-Dashboardda yer alan 4 siteye giriyorum (ataç/link butonuna tıklayıp)
-Atıyorum, video sitesi için bir videoyu açıyorum, sonra altta yer alan digitarartics kutucuğu şu kadar kazandınız diyor. clam my reawrd diyorum. resim doğrulama çıkıyor ancak resmi doğruladıktan sonra herhangib bir işlem olmuyor. İzlediğim videolarda bu aşamada Dasboard diye bir butona tıklanması lazımmış ancak bende böyle kalıyor.

https://ibb.co/hMaXQa

Chorme, Firefox da da denedim olmadı. Dedğiniz gibi Firefox da çerçeveyi göster dedim olmadı. bir fikriniz var mı acaba? Teşekkürler

brkdmn

Alıntı yapılan: polatcelil - 12 Şubat 2017, 02:00:39
Hocam refiniz ile üye oldum. Teşekkür ederim. Ancak birkaç saattir çözmediğim bir sorun var.

-Dashboard üzerinden facebook girişi yapıp, coinbase tanımladım.
-Dashboardda yer alan 4 siteye giriyorum (ataç/link butonuna tıklayıp)
-Atıyorum, video sitesi için bir videoyu açıyorum, sonra altta yer alan digitarartics kutucuğu şu kadar kazandınız diyor. clam my reawrd diyorum. resim doğrulama çıkıyor ancak resmi doğruladıktan sonra herhangib bir işlem olmuyor. İzlediğim videolarda bu aşamada Dasboard diye bir butona tıklanması lazımmış ancak bende böyle kalıyor.

https://ibb.co/hMaXQa

Chorme, Firefox da da denedim olmadı. Dedğiniz gibi Firefox da çerçeveyi göster dedim olmadı. bir fikriniz var mı acaba? Teşekkürler
coinbase yi nasıl tanımladınız mail geldimi onay için bana hala gelmedide

polatcelil

Alıntı yapılan: brkdmn - 12 Şubat 2017, 02:03:39
coinbase yi nasıl tanımladınız mail geldimi onay için bana hala gelmedide

coinbase tanımladım sandım ancak siz deyince baktım tanımlanmamış. sanırım mail geç gelecek. coinbase tanımlandıktan sonra facebooka adresin gönderilecek diyor ama gelmemiş 2 saat oldu ilk isteği yapalı

brkdmn

Alıntı yapılan: polatcelil - 12 Şubat 2017, 02:10:46

coinbase tanımladım sandım ancak siz deyince baktım tanımlanmamış. sanırım mail geç gelecek. coinbase tanımlandıktan sonra facebooka adresin gönderilecek diyor ama gelmemiş 2 saat oldu ilk isteği yapalı
sistemleri biraz hatalı ya inşallah onaylatırız update hesap kısmına mail değil rastgele birşey yaz gene mailiniz gönderildi diyor bi kontrol yok yani sistemde bakalım hayırlısı