Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lucabrasi

Kazandırma miktarını sevdim sitenin. Ayrıca sanırım arada sürprizlerle karşılaşılıyor, normalde oldukça düşük veren bir site hangisi hatırlamıyorum gece vakti tek seferde 940 satoshi çıkardı verdi (ok) (ok)

manjimurai

Alıntı yapılan: lucabrasi - 16 Ağustos 2017, 13:18:40
Kazandırma miktarını sevdim sitenin. Ayrıca sanırım arada sürprizlerle karşılaşılıyor, normalde oldukça düşük veren bir site hangisi hatırlamıyorum gece vakti tek seferde 940 satoshi çıkardı verdi (ok) (ok)

ilk ciktiginda 5 dakikada 600 satoshi veriyordu :D big rewards olarak 5 bin küsür ciktimsti bana :D
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kurtulus145

Sitede sorun mu var? Sitelerden birine giriyorum. Bannerda şunlar yazıyor:

Your next reward appears in:

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

manjimurai

Alıntı yapılan: kurtulus145 - 16 Ağustos 2017, 13:47:15
Sitede sorun mu var? Sitelerden birine giriyorum. Bannerda şunlar yazıyor:

Your next reward appears in:

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Bu tip sikintiyi hala cozemedi site yoneticisi . Bunun icin sayfayi yenilemeyi yada farkli bi tarayici kullanman daha iyi olur . Bn  telden ypiorum herhangi birxsorun olmuyor
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

ysoysal

günlük 600 satoshiden fazla kazanılmıyormu, 5-6 video izliyorum ondan sonra süre saymıyor.

kazims

Alıntı yapılan: ysoysal - 16 Ağustos 2017, 15:20:33
günlük 600 satoshiden fazla kazanılmıyormu, 5-6 video izliyorum ondan sonra süre saymıyor.

günlük daha fazla kazanırsın.

ama video nesi izliyorsun offerwall mu

normalde video yok sitede izlemek için

yakında direkt linkleri yazacağım sitelere gitmeden direkt sayfadan tıklayacaksınız.

fırsat bulamıyorum düzenlemek için bir türlü altcoin takip etmekten.

Mitrovic

Merhaba. Sadece HYIP sitelerle alakalı tecrübem oldu. Kayıt oldum denilenleri yapıyorum, dikkat etmem gereken başka husus var mı?

ysoysal

tubers.tv varya oraya giriyorum, belli bir sayıda tıkladıktan sonra süre saymayıp takoshi vermeyi sonlandırıyor

kazims

Alıntı yapılan: Mitrovic - 17 Ağustos 2017, 15:59:54
Merhaba. Sadece HYIP sitelerle alakalı tecrübem oldu. Kayıt oldum denilenleri yapıyorum, dikkat etmem gereken başka husus var mı?

konunun başına spoiler içine linkler eklenmiştir. toplamda 9 link vardır.

sitede 7 link mevcuttur. 2 link sonradan geldi ama siteden silinmiş. 1 tanesi çalışıyor diğeri dakikası durmuş halde bende sorun olabilir. siz deneyin bildirirsiniz.

bol kazançlar.

manjimurai

Odemelerde son durum ne arkadaslar . Talep edipte bekleyen varmi