Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Siderenko

Selamun aleykum Beyler.Şimdi ben script kullanıyorumda  ban etmezlermi beni? :)
birde    odeme talebinde bulundum ne zaman gonderirler parayı?

kurtulus145

appyet.com sitesinden bu site için bu uygulama oluşturdum. İsteyen varsa özelden atabilirim veya kendisi siteden yapabilir. Uygulamayı açtıktan sonra siteyi seçince direk sitenin faucet bölümüne giriyor.

ikose

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 13 Eylül 2017, 09:28:45
2 farklı facebook ve vpn ile farki iplerden claim yapsak aynı bitcoin mailine ödeme isteyebilirmiyiz acaba  :D böyle şeyler yapan varmı burada
Aynı maili kullanmak sanırım sakıncalıdır
ama deneyin var mıdır böyle birşey.
yada aynı IP , farklı PC, farklı face ile deneyen varmıdır

Siderenko

2 hesabim var birini Chromeden yonetiyorum IP falan kullanmiyorum.....O biri hesabimda yandexle yonetiyorum ip degistiriyorum.referansa bagladim birini birine......Patlamazmi beyler???her ikisi ayri coinbase hesabi bagladim.eger cashout yaparlarsa birinden o birine gondericem coinlerimi :)

@Siderenko iyi güzel mesaj yazmışsınızda altına başka site refi neden yazdınız.

tekrarı olması halinde sitem uyarısı alacaksınız.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Siderenko - 13 Eylül 2017, 19:39:56
2 hesabim var birini Chromeden yonetiyorum IP falan kullanmiyorum.....O biri hesabimda yandexle yonetiyorum ip degistiriyorum.referansa bagladim birini birine......Patlamazmi beyler???her ikisi ayri coinbase hesabi bagladim.eger cashout yaparlarsa birinden o birine gondericem coinlerimi :)

@Siderenko iyi güzel mesaj yazmışsınızda altına başka site refi neden yazdınız.

tekrarı olması halinde sitem uyarısı alacaksınız.

bende öyle yaptım yandexin vpnsini kullanarak 2 hesapta claim ypaıyorum şuan risk etmemek için ikinci hesaptaki btcleri çekeceğim zaman yeni coinbase hesabı açıp ona çekeceğim

Ozkan1151

[spoiler][/spoiler]

bugün 2 kez jackpot çıktı bu jackpotu sevdim ben  :g

manjimurai

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 14 Eylül 2017, 22:03:53
[spoiler][/spoiler]

bugün 2 kez jackpot çıktı bu jackpotu sevdim ben  :g

ardi ardina 5-6 defa ciktigi oluyor :D sıkılıyorum sıkılmasam heralde 400 - 500 bin satoshi yapcak gibiyim :D ama sıkıntıdan 100 k falan olunca birakiorum :D
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

ysoysal

dün şok oldum tuberste 860 satoshi verdi tek seferde :D

KrAleX1907

Arkadaşlar bu site için facebook şart mı ben facebook kullanmıyorumda.

kurtulus145

Bu site için fake facebook hesabı açmıştım. Hesaba VPN ile girince kilitlendi. Nasıl hesabı açabilirim?