Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 15 Eylül 2017, 10:03:34
Arkadaşlar bu site için facebook şart mı ben facebook kullanmıyorumda.

face olmadan DAO olmaz.

Alıntı yapılan: kurtulus145 - 15 Eylül 2017, 14:10:37
Bu site için fake facebook hesabı açmıştım. Hesaba VPN ile girince kilitlendi. Nasıl hesabı açabilirim?

geçmiş olsun tekrar hesap açıp başlayacaksınız. coinbase hesabınıda DAO blocklamış olabilir. belki başka coinbase hesabı açıp kayıt olmalısınız.

bu tarz siteler vpn proxy leri anında anlıyor.

ayrıca vpn ile daha fazla vereceğini sanmıyorum.

kurtulus145

Alıntı yapılan: kazims - 15 Eylül 2017, 14:28:02
face olmadan DAO olmaz.

geçmiş olsun tekrar hesap açıp başlayacaksınız. coinbase hesabınıda DAO blocklamış olabilir. belki başka coinbase hesabı açıp kayıt olmalısınız.

bu tarz siteler vpn proxy leri anında anlıyor.

ayrıca vpn ile daha fazla vereceğini sanmıyorum.

@kazims modum bu siteye değil facebook'a vpn ile girdim.Facebook hesabını kurtaramaz mıyım?

kazims

Alıntı yapılan: kurtulus145 - 15 Eylül 2017, 14:47:41
@kazims modum bu siteye değil facebook'a vpn ile girdim.Facebook hesabını kurtaramaz mıyım?

farklı face hesabı ile girince DAO çalışması lazım. facebook hesabını biraz doldur fake de olsa.

bizimkilerde fake sonuçta ama içleri dolu

yeni facehesabı aç ondan login ol sonra dao da giriş yap.

Faucetman

hocam bu sitede nerden geciyoruz captchayi 2 saatdir ariyorum.kayit oldum tamam ordaki sitelerden birine gittim altda digitalsi buldum ama nasil kazaniyim?ustune tikladigimda referals wall gibi seyler geliyo

Faucetman

Ha birde verdiğiniz kayıt olma linkinden Log in tıklayınca refleş veriyo ama siteye .com ile giriş yaotıkta fb ile log in tıklıyorum dashboard açılıyor.Siteyi çözsem sabah akşam tıklıycam da bişey anlamıyorum

kurtulus145

2 tane fake facebook hesabı açtım. İkisinde de sayaç başlamıyor.

kazims

Alıntı yapılan: Faucetman - 15 Eylül 2017, 17:00:31
Ha birde verdiğiniz kayıt olma linkinden Log in tıklayınca refleş veriyo ama siteye .com ile giriş yaotıkta fb ile log in tıklıyorum dashboard açılıyor.Siteyi çözsem sabah akşam tıklıycam da bişey anlamıyorum

ilk sayfada spoiler içinde linkler var onlara tıklayıp direkt claim sayfasına ulaşabilirsiniz.

ama önce facebook girişi yapmalısınız.

Alıntı yapılan: kurtulus145 - 15 Eylül 2017, 17:14:01
2 tane fake facebook hesabı açtım. İkisinde de sayaç başlamıyor.

sayaç çalışıyor.

cookileri temizleyip faceden çıkıp tekrar giriş yapınız.

Faucetman

Alıntı yapılan: kazims - 15 Eylül 2017, 18:11:46
ilk sayfada spoiler içinde linkler var onlara tıklayıp direkt claim sayfasına ulaşabilirsiniz.

ama önce facebook girişi yapmalısınız.

sayaç çalışıyor.

cookileri temizleyip faceden çıkıp tekrar giriş yapınız.
hocam dediyinizi yaptim acilan sayfade captcha yok ayrica sayacda 0-i gosteriyor

kurtulus145

Alıntı yapılan: Faucetman - 16 Eylül 2017, 08:19:54
hocam dediyinizi yaptim acilan sayfade captcha yok ayrica sayacda 0-i gosteriyor

Facebook hesabıyla ilgili bir durum.Dün hesap kilitlenince 3 tane facebook hesabı açtım.3'ünde de sayaç başlamadı.Neyse ki hesabı kurtardım.

kazims

Alıntı yapılan: Faucetman - 16 Eylül 2017, 08:19:54

diğer spoiler içindekileride denediniz mi bazen takılıyor bazıları.