Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

Ben ödeme istemeyi unuttum bu hafta; 30 bin sat vardı birikmiş.
Sayaç vb herşey çalışıyor
Ödeme isteseydim belki bende banlanacaktım
Bu hafta banlarlar artık 60 bine yaklaştım  (hydr)

ysoysal

sayaçlar çalışıyor, 19000 satoshi var şu anda talepte 20000 i geçip talepte bulunayım bakalım gelecekmi

manjimurai

Digital Artists Online just sent you 0.00032061 BTC benim pazartesi gece geldi . Suan gayette normal claim yapiyorum ve sistemde gorunuyor . Tarayici 0layip bi deneuij isterseniz
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Ozkan1151

Alıntı yapılan: kazims - 20 Eylül 2017, 00:58:47
bizi banladılar o zaman

bunlar fazla kazanmaya başladı dediler banlandık kesin.

başka kullanıcı alsak bu seferde coinbase de başka hesap açmak gerekeçek

bakalım  bir kaç gün geçsin ortaya çıkar durum.

Aynen ilk çekimde denemelik 20000 yapıp çekmiştim bu sefer 70.000 yapmıştım gelmedi  :D

manjimurai

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 20 Eylül 2017, 09:54:42
Aynen ilk çekimde denemelik 20000 yapıp çekmiştim bu sefer 70.000 yapmıştım gelmedi  :D

Fazla Hile Kurcalamaman Lazımmış :D
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

sb1299

Bende hile hurda vpn proxy tor hiçbirşey yok.hatta 2 aydir kullanmiyordum.baktim en iyi kazandiran faucet bu tekrar kullanmaya basladim.bi 30 bi 40k cektim simdi 40k vardi hesaba ulasamiyorum.benim tahminim sadece widgeti açıp claim yaptığımız için oldu.çünkü ben son 1 haftadır o sekilde claim yapiyorum.öncesinde normal sayfaları aciyordum

Ozkan1151

Alıntı yapılan: manjimurai - 20 Eylül 2017, 10:08:54
Fazla Hile Kurcalamaman Lazımmış :D

Yepyeni bir facebook hesabı açtım ve hesabıda oluştururken vpn ile oluşturdum o hesabada hiç vpn ile girmedim sorun ondan kaynaklanmış olamaz bence ip adresim dinamik olduğu için sıkınt cidden

kazims

Alıntı yapılan: sb1299 - 20 Eylül 2017, 10:41:18
Bende hile hurda vpn proxy tor hiçbirşey yok.hatta 2 aydir kullanmiyordum.baktim en iyi kazandiran faucet bu tekrar kullanmaya basladim.bi 30 bi 40k cektim simdi 40k vardi hesaba ulasamiyorum.benim tahminim sadece widgeti açıp claim yaptığımız için oldu.çünkü ben son 1 haftadır o sekilde claim yapiyorum.öncesinde normal sayfaları aciyordum

alakası yok onunla aynı şekilde tekrar giriliyor siteye.

çok fazla ödeme istediğimiz için ve eski üye olduğumuz  için heralde.

banda faceden yazmış.

Hi, please note that we do not allow the use of VPN / Proxy or having multiple accounts at any point in time while using our faucets.

bende dedim 87 refim var

vpn ile girecek kadar dikakatsiz miyim

hatta konuyu açan benim diye yazdım.

bakalım cevap gelecek mi.

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 20 Eylül 2017, 11:33:47
alakası yok onunla aynı şekilde tekrar giriliyor siteye.

çok fazla ödeme istediğimiz için ve eski üye olduğumuz  için heralde.

banda faceden yazmış.

Hi, please note that we do not allow the use of VPN / Proxy or having multiple accounts at any point in time while using our faucets.

bende dedim 87 refim var

vpn ile girecek kadar dikakatsiz miyim

hatta konuyu açan benim diye yazdım.

bakalım cevap gelecek mi.

Sorsana ev adresi nereymis

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 20 Eylül 2017, 11:51:32
Sorsana ev adresi nereymis

benim vpn proxy kullanma imkanım sıfır neredeyse Dollarclix açık sürekli eğer bir kere yanlışlıkla vpn kullansam

ne proxy ne vpn kullanabiliyorum o yüzden.

bakalım yazdığım mesaja ne diyecek.

buranın adresini verdim konu açtım diye