Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

Alıntı yapılan: kanacarapper - 02 Aralık 2017, 20:54:01
Nakit verme talebiniz doğrulandı. Unutmayın ki pazartesi günleri ödemekteyiz ve tüm nakit çıkışı talepleri Dolandırıcılık ve Kötü Muafiyet kontrollerine tabidir.

Bakalım 611K satoshiyi ödeyecek mi  :y

RR ler güzel çalışmış umarım öderler
Bende 5 RR var hiçbiri çalışmıyor  :))
Kendi captha yeteneklerimle hızlı çözüyorum ancak bu hafta max 60 bine ulaşabildim
Bu rakamlar hayal benim için  (eht)

kanacarapper

Alıntı yapılan: caldera - 02 Aralık 2017, 21:19:26
RR ler güzel çalışmış umarım öderler
Bende 5 RR var hiçbiri çalışmıyor  :))
Kendi captha yeteneklerimle hızlı çözüyorum ancak bu hafta max 60 bine ulaşabildim
Bu rakamlar hayal benim için  (eht)

Ödesinnlerde :m

456 rr var

kanacarapper

Alıntı yapılan: caldera - 02 Aralık 2017, 22:30:28
Nasıl yaptın bu kadar RR  :m

facebook grup var az reklam bide sitelerden bide video felan vs ins mahcup olmayiz bu kadar insanada ödeme alabiliriz

KrAleX1907

Arkadaşlar ben buradan ödeme talep ettim. Status - Confirmed yazıyor ama coinbase hesabıma giriyorum bakiyede bir artış yok. Çekim yaparken digitalartistsonline için kaydolunan facebook mailini girdim çekimi onaylama maili oraya geldi. Coinbase hesabına bağlı olan mail başka bir mail. Sebep bu olabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?

caldera

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 04 Aralık 2017, 10:53:27
Arkadaşlar ben buradan ödeme talep ettim. Status - Confirmed yazıyor ama coinbase hesabıma giriyorum bakiyede bir artış yok. Çekim yaparken digitalartistsonline için kaydolunan facebook mailini girdim çekimi onaylama maili oraya geldi. Coinbase hesabına bağlı olan mail başka bir mail. Sebep bu olabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Ödemeler pzt akşamı yapılıyor genelde 22-23 gibi
Salıyada sarkabiliyor bazen  (eht)

KrAleX1907

Alıntı yapılan: caldera - 04 Aralık 2017, 10:57:20
Ödemeler pzt akşamı yapılıyor genelde 22-23 gibi
Salıyada sarkabiliyor bazen  (eht)

Anladım teşekkür ederim. Bende şüpheye düştüm mail olayında böyle birşey yapınca. Bundan sonra coinbase e kayıtlı olan maile mi onay maili istememi önerirsiniz yoksa bu yaptığım gibi mi doğrusudur?

caldera

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 04 Aralık 2017, 10:59:56
Anladım teşekkür ederim. Bende şüpheye düştüm mail olayında böyle birşey yapınca. Bundan sonra coinbase e kayıtlı olan maile mi onay maili istememi önerirsiniz yoksa bu yaptığım gibi mi doğrusudur?

Benim ikiside aynı.
Onay maili nereye gelmesi gerekiyorsa oraya geliyordur.
Değiştiremezsin sanırım

hispasat

(spk)  Arkadaşlar iyi günler,iyi haftalar kolay gelsin, 20,035 ilk ödememi almak istiyorum fakat sürekli,  Ödeme talebinde bulunmadan önce ödeme adresinizi yapılandırın , uyarısı geliyor emalimi yazıyorum tekrar uyarı geliyor nerede hata yapıyorum lütfen yardım   :-[

caldera

Alıntı yapılan: hispasat - 04 Aralık 2017, 11:36:42
(spk)  Arkadaşlar iyi günler,iyi haftalar kolay gelsin, 20,035 ilk ödememi almak istiyorum fakat sürekli,  Ödeme talebinde bulunmadan önce ödeme adresinizi yapılandırın , uyarısı geliyor emalimi yazıyorum tekrar uyarı geliyor nerede hata yapıyorum lütfen yardım   :-[

Settings yazan menüde Captchayı çözüp Coinbase mailini girmelisin