Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hispasat

(spk)  yazıyorum daha sonra para çek diyorum yine aynı uyarı geliyor

caldera

Alıntı yapılan: hispasat - 04 Aralık 2017, 11:52:07
(spk)  yazıyorum daha sonra para çek diyorum yine aynı uyarı geliyor

Ekran görüntüsü atabilirmisin?
Facebook coinbase maillerin farklımı?

hispasat

Facebook  ve digitalartistsonline   Emaller aynı  cash out  u tıklıyorum Emali yazıyorum alttaki yeşil butonu tıklıyorum kapatıp cash out diyorum tekrar aynı uyarı geliyor

manjimurai

Alıntı yapılan: hispasat - 04 Aralık 2017, 12:09:11
Facebook  ve digitalartistsonline   Emaller aynı  cash out  u tıklıyorum Emali yazıyorum alttaki yeşil butonu tıklıyorum kapatıp cash out diyorum tekrar aynı uyarı geliyor

my accounts bölümü var sag tarafta . oraya yazıp onaylatman lazım önce . ondan sonra cashoutta captchayı doldurup ödeme taep etmen lazim.
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

hispasat

(spk) Onay hemen yapılıyor mu acaba Emali yazıp güncelle diyorum fakat bir değişiklik yok  :-[   onay mali gelmiyor

manjimurai

Alıntı yapılan: hispasat - 04 Aralık 2017, 12:23:01
(spk) Onay hemen yapılıyor mu acaba Emali yazıp güncelle diyorum fakat bir değişiklik yok  :-[   onay mali gelmiyor

Re - Send Mail Olması Lazım Bulundugun Ekranda . Cashoutun Altında .Oraya tıkladıgında tekrar gönderiyor . eğer hata veriyorsa  1-2 saat sonra tekrar dene . bazen sistemsel bi buga giriyor cünkü . göndermiyor .  birde mailinizde önerilmiyen veya spam bölümünüde kontrol etmende fayda var :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

hispasat

hispasat

(spk)  Arkadaşlar onay malim gelmiyor,bu yüzden de paramı çekemiyorum lütfen yardım

brkdmn

Alıntı yapılan: hispasat - 04 Aralık 2017, 13:56:45
(spk)  Arkadaşlar onay malim gelmiyor,bu yüzden de paramı çekemiyorum lütfen yardım
Hotmail kullanıyorsanız sıkıntı yapıyor mail gelmiyor bazı sitelerden gmail deneyebilirsiniz.

hispasat