Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kanacarapper

Benim ödemeleri sorunsuz yaptı.
Scam meselesi pazartesi günü belli olur.

polatcelil

Durduk yere yazmıyorum

İçerde geçen yıldan biriken 1M satoshi vardı. 20k çekim verdim. Önce tekrar coinbase mailini sildi, faceden yazınca profili sıfırladı.

[spoiler][/spoiler]

Emrexa

Çok biriktirmemek 20-30k olunca düzenli olrak çekmek lazım galiba. Birde benim referanslar siteye yansimıyor bi dünya referans buldum ama hala 0 yazıyor. sizdede boyle mi oldu bu olay?

Admine msj attim cevap bekliyorum

kanacarapper

Alıntı yapılan: Emrexa - 07 Aralık 2017, 20:57:09
Çok biriktirmemek 20-30k olunca düzenli olrak çekmek lazım galiba. Birde benim referanslar siteye yansimıyor bi dünya referans buldum ama hala 0 yazıyor. sizdede boyle mi oldu bu olay?

Admine msj attim cevap bekliyorum

gec yansiyor kanka ama referans kazanclari cash outanisliyor benim 5 gun sonra ref sayilaringuncellenmisdi

Emrexa

Alıntı yapılan: kanacarapper - 07 Aralık 2017, 21:09:45
gec yansiyor kanka ama referans kazanclari cash outanisliyor benim 5 gun sonra ref sayilaringuncellenmisdi

Eyvallah sağolasın. cash kısmına yansıdığı farkettim ama çok az geliyor 2 günde 600 puan arttı. Ya refler çalismiyor ya da site bizi yiyor %25 vermiyor.

kazims

@polatcelil

ödeme almaya devam ediyoruz. sürekli scam yazısı yazarsanız gereğini yaparız.

admin bazen istemediğimiz şeyler yapabiliyor.

ama sitede ödeme devam ediyor.

tek sisizn başınıza gelen bir durum değil benimde başıma geldi benimde ödeme yapamadı ama sonra görüşünce admin tüm ödemeleri yaptı.

adminle konuşursanız sorun çözülebilir.

ayrıca eski mesajlarda da söyledik 100k yapmadan ödeme isteyin diye.

arada gelip scam yazmayınız lütfen.

scam yazılan tümmesajlar silinmiştir.

bu konuyu ben açtım diye değil site ödeme yapıyor bzide sorun yok onun için silinmiştir.

caldera

Admin'e dün sabah yazmıştımVPN proxy vb kullanmıyom bi hata olmalı ödeyebilirmisiniz diye.
Geçen haftayı ödemiş
Ödeme kanıtlarına eklendi  (yvr)
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/digitalartist-online-odemeleri/msg552128/#msg552128

kanacarapper

Alıntı yapılan: caldera - 08 Aralık 2017, 12:25:43
Admin'e dün sabah yazmıştımVPN proxy vb kullanmıyom bi hata olmalı ödeyebilirmisiniz diye.
Geçen haftayı ödemiş
Ödeme kanıtlarına eklendi  (yvr)
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/digitalartist-online-odemeleri/msg552128/#msg552128

Oyş sağlam gelmiş :D

caldera

Alıntı yapılan: kanacarapper - 08 Aralık 2017, 12:30:07
Oyş sağlam gelmiş :D

Düştü faucet gelirleri artık anca ödeme limitine ulaşırım. Reflerde çalışmıyo  ???

kanacarapper

Alıntı yapılan: caldera - 08 Aralık 2017, 12:41:19
Düştü faucet gelirleri artık anca ödeme limitine ulaşırım. Reflerde çalışmıyo  ???

Site sayısı düştü.
Faucet gelirleri bende halen aynı.