Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tutuman

çarşamba uk saatine göre öğleden önce 10'a kadar yatmış olacak mış ödemeler. bchyide ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyor muş litecoin veya ethereum. veya daha fazla ödeme türü

manjimurai

Hesaba girem dedim . Kismi ban atmis yine .  Tekrar baslamadan sogdum iyimi
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

caldera

Alıntı yapılan: manjimurai - 16 Ocak 2018, 21:15:15
Hesaba girem dedim . Kismi ban atmis yine .  Tekrar baslamadan sogdum iyimi

Manji bizi neden banlıyo bu admin ya?
Bende yeni face ve coinbase açacaktım uraşmayım hiç ozmn  (hydr)

Josephine

biri şey demişti ya listede olmayan siteler de var filan yine reward veren, onları bilen varmı? burda 6 site görünüyo sanırım ???

Josephine

Alıntı yapılan: tutuman - 15 Ocak 2018, 23:26:19
bazen siteler ana ekranda görünmüyor direk sitelerin linkini isteyene atabilirim özelden. şu an topluyorum ben mesela
ben yanlış anlamışım heralde, şöyle soruyu düzeltiyorum ana sayfadaki 6 site dışında varmı başka?

manjimurai

Alıntı yapılan: caldera - 16 Ocak 2018, 21:23:51
Manji bizi neden banlıyo bu admin ya?
Bende yeni face ve coinbase açacaktım uraşmayım hiç ozmn  (hydr)

En cok kasan senle bendik :)) Gorili Elimizde Sopayla Durtup Bakalim Ne Olcakmis Diyince Bole Oluo Anliycagin
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Josephine

Alıntı yapılan: tutuman - 16 Ocak 2018, 21:08:06
çarşamba uk saatine göre öğleden önce 10'a kadar yatmış olacak mış ödemeler. bchyide ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyor muş litecoin veya ethereum. veya daha fazla ödeme türü
ben şimdi talepte bulunsam çarşamba mı yatar haftaya mı? yani çarşamba dediğiniz geçtiğimiz pazartesiye kadar talepte bulunanlar için mi ?

Josephine

Payouts will be made Wednesday evening, UK time. We will probably be paying out on Wednesdays from now on, to all who confirmed their cashout request emails by Monday 10am UK time;

mesajın tamamını buldum,doğrusu sanırım çarşamba akşama yapılacak ödemede sadece pazartesi 10 a kadar talepte bulunanları yollıycaklar, şimdi ödeme istemenin bi anlamı yok ozaman.

tutuman

Alıntı yapılan: Josephine - 16 Ocak 2018, 23:00:16
Payouts will be made Wednesday evening, UK time. We will probably be paying out on Wednesdays from now on, to all who confirmed their cashout request emails by Monday 10am UK time;

mesajın tamamını buldum,doğrusu sanırım çarşamba akşama yapılacak ödemede sadece pazartesi 10 a kadar talepte bulunanları yollıycaklar, şimdi ödeme istemenin bi anlamı yok ozaman.
10  am öğleden önce yarın

MSG

Ben ödemeyi geçen hafta pazartesi istedim hala yapmadı, size en son ne zaman ödediler, bir kaç gün daha ödemezse scam...