Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

Alıntı yapılan: MSG - 18 Ocak 2018, 09:22:09
Ben ödemeyi geçen hafta pazartesi istedim hala yapmadı, size en son ne zaman ödediler, bir kaç gün daha ödemezse scam...

Site seçici ödeme yapıyor ama scam değil; ödüyorda
Facebook'tan iletişime geç dostum (eht)

MSG

Josephine

Site Facebook da ozellikle carşamba aksam ödemeler yapılacak diye açıklama yapmisti, ödeme alan yok mu dün hiç?

kanacarapper

Evet an itibariyle tam 1 milyon Bch hesabima geçmiştir. Ödeme kanıtı rüyamda :D

manjimurai

O kadar konustunuzki gene dayanamadim hessp actim . Ama 1 saattir kasiorum habire 254 verio . Ne alti ne ustu :) normalmi ? Sizde drum ne suan
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

tutuman

Alıntı yapılan: manjimurai - 18 Ocak 2018, 17:26:20
O kadar konustunuzki gene dayanamadim hessp actim . Ama 1 saattir kasiorum habire 254 verio . Ne alti ne ustu :) normalmi ? Sizde drum ne suan
girdim kontrol ettim 94 120 felan veriyor bana o sebeple kasmayı bırakmıştım burada 3 gün önce. çok az veriyor bence. yeni açanlara ayağı alışsın diye 254 mü veriyor acaba  :))

manjimurai

Alıntı yapılan: tutuman - 18 Ocak 2018, 17:51:17
girdim kontrol ettim 94 120 felan veriyor bana o sebeple kasmayı bırakmıştım burada 3 gün önce. çok az veriyor bence. yeni açanlara ayağı alışsın diye 254 mü veriyor acaba  :))

Benim actigim hesabi kimse acmamistir heralde ztn :) maximumu merak ediom cikarsa kac aticak acwba
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

tutuman

2200 civarı bi ara gelmişti ama yani btcye göre hesaplayınca çok sayılmaz btcde verdiğine göre.. bch sayısal olarak daha fazla göründüğü için göz boyuyor digitalartstonline admini yoksa eskisine göre daha az veriyor

Josephine

Bana 10 dk olanlarda 354 5 dk olanlarda 190-250 filan geliyor bazen de 120 civari, arada bı de lottery diyip 2000 kusuratli birşeyler veriyor, hala ödeme alan yok mu bu hafta ?

semercan

Bana bugün 20817 satoshi geldi btc olarak. toplamda coinbase de 42 k satoshi oldu bunu nasıl alabiliriz bir fikri olan var mı???