Degirmen.online ( SCAM )

Başlatan paloco, 01 Şubat 2017, 16:38:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paloco

(scm)

paloco

Sistem değişmiştir.ütopyanın benzeri

glas95

Hesabı dün açtım bugün baktım 1.5 kg buğday var bu ne saçmalık

paloco

Alıntı yapılan: glas95 - 11 Şubat 2017, 14:23:21
Hesabı dün açtım bugün baktım 1.5 kg buğday var bu ne saçmalık

saçmalık yok sistem ütopyanın aynısı sadece görseller değişik.

adeadpoem

glas95

Alıntı yapılan: paloco - 11 Şubat 2017, 15:16:52
saçmalık yok sistem ütopyanın aynısı sadece görseller değişik.
benim işim gücüm yok senin konuna çamur mu atıcam?  bi hata gördük dile getirdik yok diyene kadar kullanıcı adımı istede bi bak bakalım yanlışlık varmı diye.

Parakazan190

Oyun birebir utopya tarzi , yalniz admin sorulan sorulara cevap vermiyor, koloni basvurduk ama adamlar birsey yapmadığı icin baska yere basvuru yapamiyoruz, iptalde edemiyoruz, bide her 5 refde 60 uretim var ama 5 refim varken 60 geldi suan 12 var hala 60

mehmetbey

İlgilenip sahip çıkarlarsa, oynarımda yatırımda yaparım. İlgisiz adminle kendi başımıza oynamaktan farkımız kalmaz  :y

mehmetbey

Ben detaylı yazayım. İlgililer ve konuyu tanıtan arkadaş tekrar düzenleme yaparsa yapar.

1) Tanıtımda 75 ütopya demişsiniz. Bu oyunda ütopya birimi bulunmamaktadır.
2) Ütopya oyununda 3 çeviri varken (süt >> ütopya >> TL ) burada anlayamadığım çeviri sistemi var.
Birimler = Buğday, Ekmek, Çiftlik lirası, TL ? 4 adet oldu. Hangi dönüşüm kaç oranla döner net değil.
3) Lütfen siteye S.S.S (sıkça sorulan sorular) kısmı eklensin. Hatta 1 tam döngü örneği paylaşılsın.
4) Saatlik kısımda saatlik kazanç 10 adet yazıyor, günlük kazanç 240kg yazıyor  :P demekki anladığım saatlik kazanç 10 adet değil kg olacak.
Sonuçta,

ifade sıkıntısı anlaşılmada güçlük oluşturuyor. Lütfen yazdığım maddeleri gözden geçiriniz. Oyunun arayüzünü beğendim ama çok eksiklik gördüm açıkçası

Gorevl

Temasi guzel. Acaba ici de guzel midir ? :D