Android uygulamama 5 yıldız yorum yapana ve reklama tıklayana istediği yapılır

Başlatan Extraloob, 02 Şubat 2017, 08:55:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Extraloob

erden57

Hocam hayırlı olsun aynen isteklerin gerçekleştirildi. Benim tek ricam http://bitcofarm.com/home?r=erden57 linkinden kayıt olman 1-2 de reklama tıklasan yeterli tıklamasan da canın sağolsun  :P
fcdventures.com
nedregpt.com

Extraloob

Alıntı yapılan: erden57 - 17 Şubat 2017, 04:14:15
Hocam hayırlı olsun aynen isteklerin gerçekleştirildi. Benim tek ricam http://bitcofarm.com/home?r=erden57 linkinden kayıt olman 1-2 de reklama tıklasan yeterli tıklamasan da canın sağolsun  :P
Tamam hocam, şu an mobilim.Kontrolunu saglayalim sonra bilgisayara geçince yapayım olur mu ? Hatta iki tane üyelik acarim farkli yerlerdeki bilgisayarlardan. Destek için çok teşekkür ederim.

erden57

Alıntı yapılan: Extraloob - 17 Şubat 2017, 06:55:55
Tamam hocam, şu an mobilim.Kontrolunu saglayalim sonra bilgisayara geçince yapayım olur mu ? Hatta iki tane üyelik acarim farkli yerlerdeki bilgisayarlardan. Destek için çok teşekkür ederim.

Rica ederim ben de şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.
fcdventures.com
nedregpt.com

Extraloob

Alıntı yapılan: erden57 - 17 Şubat 2017, 11:28:57
Rica ederim ben de şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.
Hocam bir tane üyelik açtım. Eve gidince de açarım. Başka bilgisayardan falan da yaparım.

Extraloob

Alıntı yapılan: Extraloob - 17 Şubat 2017, 13:23:52
Hocam bir tane üyelik açtım. Eve gidince de açarım. Başka bilgisayardan falan da yaparım.
@erden57 hocam iki üye daha açılmıştır.

erden57

fcdventures.com
nedregpt.com

Tanerakdemir

Ben 5 yildiz vereyim sizde clouda uyem olun para yatirirmisnz olur mu

bayram4558

+1 Bende iki yükleme 1 adet 5 yıldız verdim. Herhangi bir isteğim yok sadece destek.

Extraloob

Alıntı yapılan: bayram4558 - 24 Şubat 2017, 18:21:15
+1 Bende iki yükleme 1 adet 5 yıldız verdim. Herhangi bir isteğim yok sadece destek.
Çok teşekkürler hocam. :)