Sumwex.com - (SCAM)

Başlatan zihinkahvesi, 02 Şubat 2017, 21:41:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihanfb

Alıntı yapılan: alihanfb - 28 Şubat 2017, 01:26:45
Şahsi görüşüm sumwex bu saatten sonra tehlikeli döneme girmiştir yatırım yapacak arkadaşlar dikkat etsin.Herkese bol kazançlar (spk)
28 şubatta uyarımı yapmıştım.İnşallah uyarımı görüpte parasını kurtaranlar olmuştur  (spk)

Canerdep

Paketimi silmişler yardimci olucak varmi

zihinkahvesi

Arkadaşlar site üzerinde sabah bir olay yok iken sanırım öğleden itibaren bilgi eksikliği gibi durumlar söz konusu olmuş. Öncelikle şunu belirtmek isterim. Site ödemeleri 24 saate kadar yapar. Ödemesi talebinin üzerinden 24 saati geçen var mı?

Hyıp monitörlerin çalışma sisteminden bahsedeyim biraz. Site ne kadar 24 saate kadar dese de, anlık ödeme yapmasın durumunda olduğunda, monitörler bunu ödeme yapıyor olarak algılar ve ödemeleri 24 saat içine yaydığın da ise scam olarak yansıtır. Beklemede der der bir şeyler.

Zaten daha öncesinde 24 düydü sanırım uyarı yapmıştım karlarınız ile yatırım sağlarsanız sağlayın risk yüksek gibisinden. Dikkate alan kişilerde sorun olmasa gerek. Almayan ve hırsına kapılan formu geriye dönük incelemeyen soru sormayan arkadaşlar malesef.:(

Şimdi ne yapıcaz? Sistem saati ile 09:30 ödeme talebinde bulundum site yine sistem saati ile bana 09:30 ödeme yapmaz ise. 12:00 beklerim bu saatten sonrada yapsa da yapmasa da scam deriz. Bekleyelim görelim.

Takip edersiniz modum @cocoextra

Zeynl1907

Tamam ama sinan hocam depositlerimiz bile gorunmuyor

nusbin47

bendede durum ayı parayı çekememe gibi durum değil depositler sıfırlanmış

Oymer007

Alıntı yapılan: alihanfb - 03 Mart 2017, 18:03:12
28 şubatta uyarımı yapmıştım.İnşallah uyarımı görüpte parasını kurtaranlar olmuştur  (spk)

Sağolun hocam takibinizdeyim zarardan kurtulduk  (spk)

cashvolle

Alıntı YapSumWex - DEAR PARTNERS. Today (03.03.2017) on our site has been made a professional hacker attack, resulting in all the records in the database have been seriously damaged by deposits. Currently, our experts are working on a possible solution to this problem. So please be patient - we are working hard to rectify this situation.
Siber saldiriya ugramislar, adamlar ugrasiyormus siteyi tekrar calistirmak icin. Baska bir sitede okudum.
Nekadar dogru bilemeyiz bence artik SCAM. Ümidi keselim. 300dollarim yandi

muhammetfx

bunlar açılıyorlar...tam millete karları vermeye başlayacaklar...kendi kendilerine siber saldırı yapıp kendilerini soyuyorlar...şahsi fikrim bu yönde... ???

alihanfb

Alıntı yapılan: Oymer007 - 04 Mart 2017, 01:28:24
Sağolun hocam takibinizdeyim zarardan kurtulduk  (spk)
paranı kurtarmana sevindim kardeşim  (spk)

dincer87

Merhabalar.

Üzülerek söylüyorum ki bir çok sitede scama çekmişler.İnş paranızı kurtarmışsınızdır.Yada kendinizi üzmeyecek kadar yatırım yapmışsınızdır.
Geçmiş olsun arkadaşlar.

Kolay gelsin.