Günlük 1.000 izlenmeli 1000 aboneli kanal

Başlatan ahmetbey, 03 Şubat 2017, 00:08:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmetbey

Kanal türü: Bilgi
Kanalın ortalama izlenmesi: Aylık net 30Bin (maks 50bini gördü)
Kanalın gelir kaynagı: Adsense günlük ortalama 2TL-5TL
Kanaldan ödeme alındımı: Evet
Kesinleşen adsense kazancı: 35TL
Telif veya uyarı varmı: Yok

Kanal tamamen özgündür 130 adet video vardır. Ayrıca kanalın 5.000 beğenili Facebook sayfasıda mevcuttur onu ayrı olarak satıyorum :)

Kanal için 150TL İstiyorum Sayfa için 25TL Ödeme Bitcoin payeer perfectmoney skrill neteller :)

sevdayagmu

cbr47

Hocam detaylı bilgi için sk pe varsa konusabilirmiyiz ?

ahmetbey

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 03 Şubat 2017, 00:12:14
nıye bukadar ucuz dıye sorasım geldı  :g

Kanala bir yıla yakın bir süredir video atmıyorum genelde bu tür durumlarda kanal aktifliği %80 oranında düşer yani eski izleyici kitlesi videoları izlemez kanal kendi tuzunda kavrulur günlük sabit 2TL ile devam eder :)

Birde şu nalet olası adsense yüzünden iyi hoş ödüyor ama insanı çileden çıkartıyor. Yeri geliyor kazancı göstermiyor yeri geliyor tbm i 0.05tl yapıyor.

Kısacası üşengeçlik ve kanal aktifliğini yitirmesi :)

edit: kusura bakmayın arkadaşlar kullandıgım adsense hesabının bilgileriyle karıştırmışım hesap pinli değildir bilginize

bileydin

Hayırlı Satışlar Hocam.

Fiyat gayet uygun

Satış baltalamak gibi olmasın ama dediğiniz gibi artık.Adsense zıvanadan çıktı gerçekten, sağlam bi rakibi olsa da kurtulsak şu adsense derdinden:)

ahmetbey

Alıntı yapılan: bileydin - 03 Şubat 2017, 00:21:49
Hayırlı Satışlar Hocam.

Fiyat gayet uygun

Satış baltalamak gibi olmasın ama dediğiniz gibi artık.Adsense zıvanadan çıktı gerçekten, sağlam bi rakibi olsa da kurtulsak şu adsense derdinden:)

Hiç sormayın partnerle çalışıyorsun adamların sağlam olup olmadığı belli değil bi araba parasını partnerlere yedirmiş durumdayım hadi hayırlısı

cbr47

Ahmet bey pm attım aldınız mı hocam ?Kanala ait detaylı bilgi alma imkanım var mı ?

ahmetbey

hesap satışı ytdestek de gerçekleşmiştir konu kitlenebilir

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]