Cashtream tüm kazandırdıklarınızın yarısını iade ediyorum

Başlatan deniz-777, 16 Haziran 2012, 16:17:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deniz-777

Cashtream'e üye olup bana kazandırdıklarınızın yarısını iade ediyorum. peki ne kazanıyorum ?

200% Downline Earnings (bazı tıkladığınız reklamlar sadece size kazandırıyor o yüzden tam %200 olmuyor)
10% Bonus Of Referral's Purchases
10% Bonus When Referrals Upgrade

Bugün yaptığım hesaba göre siteden kendi tıklamalarınızla günde yaklaşık $0.03 kazanabiliyorsunuz. ben de sizden $0.04 kazanıyorum. 0.02'sini iade edeceğime göre standart üyeler bile günde 0.05 kazanabiliyor. üstelik 2 yıldan fazla bir süredir ödeme yapan bir site. yatırım yapanların da yatırım maliyetinin %5'ini iade edeceğim.

ref link: http://www.cashtream.com/index.php?view=ptp&ref=deniz777

*Site scam olmadığı sürece ödemelere devam edeceğim.

regortaz

Bu siteye fazla güvenmeni tavsiye etmem, adminin batık bir sitesi varmış ptc-investigation'dan öğrendiğim kadarıyla.

deniz-777

Alıntı yapılan: regortaz - 17 Haziran 2012, 23:45:12
Bu siteye fazla güvenmeni tavsiye etmem, adminin batık bir sitesi varmış ptc-investigation'dan öğrendiğim kadarıyla.
nerde yazıyor ya göremedim hala

edit: şimdi gördüm, yine gittik sakat bir yer bulduk yatırım yapacak :g. admin forumda açıklama yapmış ama pek geçerli bir sebep değilmiş gibi geldi bana. ben de 40 dolarlık bir riske girecem bakalım nolacak, şu an ödeme yapıyor. uyarın için teşekkürler.

2. edit: ama o batan site 2011 nisanda batmış galiba. o zamandan bu zamana kadar ödemelerde sıkıntı yok anladığım kadarıyla.

turk182m_1

Ben bu siteden 2 yıldır ödeme alıyorum sıkıntı yok inşallah sıkıntıda olmaz çünkü güzel yatırım yaptım ve az çok güzel paralar kazanmaya başladım

deniz-777