Optimabit.net (SCAM)

Başlatan safa09, 11 Şubat 2017, 02:16:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

malatyadetay

Alıntı yapılan: safa09 - 12 Şubat 2017, 19:37:07
Hocam ana paramizi ayri olarak alamiyoruz.Gunde 3 veriyor ve 60 gun sonunda toplam 180 almis oluyoruz. Anaparamiz 180 in icinde .
kaba hesapla 10 dolarlık yatırım aylık 4 dolar getiriyor...2 ayda ise toplam gelir 8 dolar oluyor... yani 10 dolarlık yatrıma karşılık 18 dolar alıyoruz...

safa09

Alıntı yapılan: malatyadetay - 12 Şubat 2017, 19:47:32
kaba hesapla 10 dolarlık yatırım aylık 4 dolar getiriyor...2 ayda ise toplam gelir 8 dolar oluyor... yani 10 dolarlık yatrıma karşılık 18 dolar alıyoruz...
Evet hocam  ;)

muhammetfx

bu tarz siteleri daha çok seviyorum...ana parayı kar ile birlikte günlük ödüyorlar...referansınızdan 50 dolar yatırmıştım...az önce çekim talebinde bulundum anında yolladılar hesaba...ödemeler anlık mı hep bu şekilde?

safa09

Alıntı yapılan: muhammetfx - 13 Şubat 2017, 12:26:00
bu tarz siteleri daha çok seviyorum...ana parayı kar ile birlikte günlük ödüyorlar...referansınızdan 50 dolar yatırmıştım...az önce çekim talebinde bulundum anında yolladılar hesaba...ödemeler anlık mı hep bu şekilde?

Hayirli olsun yatiriminiz.

Referanslarin isimleri malesef yazmiyor sadece referans sayisi yaziyor. Daha önceden hayirli olsun demek isterdim.

Yatirim yaptigimiz saatin üzerinden 24 saat gecer gecmez hesabımıza yansiyor %3 luk miktar. Sitede çekim talebinden sonra 24 saat içinde paranin yatırılacağı yazıyor fakat ben hep 2 saat içinde aldim ödemeyi. Anladığım kadarıyla sizinkide hemen yatmis. Bir sıkıntı olmazsa hep bu şekilde alacağız ödemeleri. Umarim site uzun süreli ve sorunsuz devam eder.
($$) Bol kazanclar..

safa09

muhammetfx

site sorunsuz anlık ödemelerini yapıyor... (dns)

safa09