Wacomark (SCAM)

Başlatan Maverickk, 19 Haziran 2012, 02:17:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

medleyman55

Alıntı yapılan: lovablegs - 22 Haziran 2012, 01:36:24
Alıntı yapılan: medleyman55 - 22 Haziran 2012, 01:35:08
Alıntı yapılan: lovablegs - 22 Haziran 2012, 01:30:37
MNO ?

çok kullanıyosun medleyman55 neyin kısaltımı bu?

Monitor sitesi

teşekkür ederim cevabın için biraz inceleyim siteyi...

Rica ederim. Siteler hakkında kendi fikirlerini yazıyor ayrıca yöneticleriyle röportajları felan oluyor. Bir sorun oldugunda iletişime geciyor. Sohbet bölümünden anlık bilgiler veriyor. Donanimli bir site bence tabi. (site benimmiş gibi reklam yaptım resmen  :D )

medleyman55

STP ye ödeme alan varmı?  ben dun akşam istedim hala gelmedi gerçi STP ye girişte de sorun var ama odeme cok gecikti.

yorkashton

Alıntı yapılan: medleyman55 - 22 Haziran 2012, 13:24:23
STP ye ödeme alan varmı?  ben dun akşam istedim hala gelmedi gerçi STP ye girişte de sorun var ama odeme cok gecikti.

ben ilk gün ödeme almıştım 1 saatte gelmişti.  dün geleni deposit yaptım bugün stp ye çekip haber veririm

piyanist

Manuel olarak 50$ yatırdım arkadaşlar.Bakalım olumlu sonuçlanırsa yazarım buraya.

yorkashton

LR ye çeken oldumu? olduysa kesinti yaptımı?

medleyman55

Dün akşam odeme istedim bugun baktım pending deki para hesabıma geri donmus. Tekrar istedim yine hesabıma geri dönmüş. :D şimdi tekrar istedim bakalım ne olacak. Şu an STP çalışıyor forumlarda STP ye odeme alanlarda var. Bizim odemeler neden boyle oluyor.

sendmen

Siteye hala giris yok sonu hayir olsun

yorkashton

stp geri dönmedide beklemede olmasına şaştım. stpde parasımı yok adamın anlamadım

Maverickk

100 dolar daha yatırdım payzadan ve toplam 200 dolar oldu depositim.Site şu anda 8 günlük ve fx7pronun kesin gitmesi ve r7 nin sallantıda olması dolayısıyla daha çok yatırım alacağını ve 1 ayını tamamlayacağını düşünüyorum.Tabi bundan başka yatırım yapmayacağım:)

yorkashton

Alıntı yapılan: Maverickk - 26 Haziran 2012, 11:59:43
100 dolar daha yatırdım payzadan ve toplam 200 dolar oldu depositim.Site şu anda 8 günlük ve fx7pronun kesin gitmesi ve r7 nin sallantıda olması dolayısıyla daha çok yatırım alacağını ve 1 ayını tamamlayacağını düşünüyorum.Tabi bundan başka yatırım yapmayacağım:)

evet mantık işi bu birazda. ben 3 gün sonra kara geçiyom. 1 ay daha gitcene şüphem tok ama 13 gün sonra 500 dolar çekmiş olcam toplamda.  13 sonra kapanmaz site ama yatırım yapmicam