Wacomark (SCAM)

Başlatan Maverickk, 19 Haziran 2012, 02:17:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maverickk

Yatırım yapmayın şu anda...

medleyman55

Maverickk

Ödeme yapmıyor site.Yarın sabah Yorkta parasının yatmadığını görecek ne yazık ki...

yorkashton

Alıntı yapılan: Maverickk - 30 Haziran 2012, 00:31:07
Ödeme yapmıyor site.Yarın sabah Yorkta parasının yatmadığını görecek ne yazık ki...

evet yatmamış paramı geri aldım bugün kara geçcekken keslidi bana göremi planlamış anlamadım ama daha erken site için. sorun varsa düzelir inşallah

Maverickk

Alıntı yapılan: yorkashton - 30 Haziran 2012, 08:34:33
Alıntı yapılan: Maverickk - 30 Haziran 2012, 00:31:07

evet yatmamış paramı geri aldım bugün kara geçcekken keslidi bana göremi planlamış anlamadım ama daha erken site için. sorun varsa düzelir inşallah

Düzelmez dostum kesin olarak SCAM...

yorkashton

nerden aldın bilgiyi?  heryerde paying görünüyor da

Maverickk

Alıntı yapılan: yorkashton - 30 Haziran 2012, 10:45:02
nerden aldın bilgiyi?  heryerde paying görünüyor da

Bırakta o kadarcık bilelim:) Daha 10 günlük site çokmu yoğun ki kimseye ödeme yapmıyor 2 gündür.Wacodan en son ödeme alanlardan biri sensin.Herhalde STP den çok yatırım aldı ki sana dün para yatırmış...

yorkashton

fx7 ile alakası var bence adminin belkide aynı yoğun olabilir dün sabah lr yede ödedi. bir iki ödeme daha yapar inşallah

medleyman55

Arkadas ne oluyor bu sitelere boyle hepsinin admini aynı kişimi acaba hepsi bir arada odeme yapmamaya başladı.

yorkashton

bilmiyorum ama fx7nin admini olduğu kesin gibi. fxtede böyle bi kaç gün ödemediği zamanlar olmuştu düzelmişti 2. ayında daha çok yatırım almıştı buda öyle olur inşallah