Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

Anasayfamız mobil uyumlu değil. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Kısa süre içinde anasayfamızıda mobil uyumlu yapacağız. Ancak oyun içi tüm sayfalarımız mobil uyumludur.

commandant

Alıntı yapılan: VampirSehri - 18 Şubat 2017, 03:01:45
250 ile başlayıp 80.000'e kadar çıkarabilirsiniz.

nasil yukseltebiliyoruz. Gümüşle mi

VampirSehri

Evet her seviye depo kapasitenizi 250 artırır. Her seviye için 1000 gümüş masrafı vardır.

Dawidof

commandant

Depo masraflari cok yuksek degilmi.saatte 1500 uretimin olsa. 8 saatte 12000 yapar. 8 saattlik bi depo icin 47000 gümüş lazim

VampirSehri

Alıntı yapılan: Dawidof - 18 Şubat 2017, 03:13:23
+1 +1 +1 emek verilmiş gerçekten

Çok teşekkürler. Böyle yorumlar görmek güzel

Alıntı yapılan: commandant - 18 Şubat 2017, 03:17:51
Depo masraflari cok yuksek degilmi.saatte 1500 uretimin olsa. 8 saatte 12000 yapar. 8 saattlik bi depo icin 47000 gümüş lazim

Vampirlerin genel kazancına göre ayarladık rakamı. Birde tek seferlik yaptığınız bi işlem olduğu için ona görede ayarlamamız gerekti.

commandant

Tesekkurler depo sistemi dışında herşeyi cok begendim :) son zamanlarda açılan siteler icinde kesinlikle en guzeli.

VampirSehri

Dediğim gibi ilk başlarda zor geliyor olabilir ama ilerledikçe aslında ne kadar kolay yükseltildiğini göreceksiniz :) Beğendirebildiysek ne mutlu bize çok teşekkürler

SerdarTR

Sıralama gibi üye genel sıralaması falan görmemiz mümkün mü birde yatırım durumlarını görsek kısaca istatistik bölümü konulup oyuncularla paylaşılmalı.

Küçük bir yatırım yaptım. İlerleyen günlerde biraz daha yapmayı düşünüyorum...

Hayırlı olsun.

VampirSehri

İlerleyen günlerde birçok sıralama tablosunu görebileceksiniz. Bize güvenip yatırıp yaptığınız için çok teşekkür ederiz.