Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

(scm)

commandant

Hayirli olsun güzel olmus site. Üye olduk bakalim

VampirSehri

Çok teşekkürler. Bu daha BETA v0.1 versiyonudur. İlerleyen günlerde güzel etkinlikler ve sistemler ile devam edeceğiz.

commandant

Depo sistemi nasil hocam bilgi verirmisiniz

VampirSehri

Konuyu editlemek için bir button aradım ama sanırım yok :) Buradan kısaca bilgilendireyim.

Depo sistemi nedir?
Depo sistemimiz küçük yatırımcılarımızı üzmeyecek kadar büyüktür. Hiçbir premium paket almadan 80.000 kan torbasına kadar çıkarabilirsiniz. Bu rakam sizi oldukça geliştirir.

Büyük yatırımcılarımız için ise premium üyelikler ile 240.000 kan torbasına kadar çıkarabilirsiniz.

Gönül isterdi ki depo diye birşey olmasın ancak uzun gecelerimizin ardından eğer bu şekilde bir sistem yapmazsak sitenin uzun soluklu olmayacağına karar kıldık. Oyuncularımızı üzmeden, oyunumuzu uzun soluklu yıllarca kazandıran bir sistemle donatmak istedik.

commandant

Peki gelen kt nekadari gümüş nekadari tl olarak cevriliyor

VampirSehri

Her bir kan torbası için 0.000006'sı TL olarak 0.001533 Gümüş olarka çevrilir. Vampirlerin saatlik KTlerine "Tüccar" bölümünden göz gezdirebilirsiniz. Saatlik üretimleri sizleri üzmeyecek kadar yüksektir.

takShi

Çok Süper Çok Emek Verilmiş Bir Site Başarılar Dilerim.

SerdarTR

Yatırım yaptım ve giriş yaptım Bismillah diyorum. Hayırlı olsun.

kazims

bu son müsade bundan sonra müsade yok konu şablona göre düzenlenmez ise onay alamayacak

yarın 12.00 ye kadar konuyu şablona ve kurallara uygun hale gelmez ise kaldırılacaktır