Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

Alıntı yapılan: Piranha - 05 Nisan 2017, 19:56:12

Rica etsem ozelmesaj kutunuzu temizlermisiniz. Mesaj atamiyorum.

Temizledim :)

Piranha

atsilak

açılmıyor bir iki saattir umarım sıkıntı yoktur sitede

Engin

maximilyanus

VampirSehri

Bugün kısa süreli bir sunucu kesintisi oldu :)

maximilyanus

Alıntı yapılan: VampirSehri - 22 Şubat 2017, 14:49:54
Yani şimdi bu işin kuralı bu açıkcası. Sadece bizde değil tüm dünyada yapılan bir uyglama. Her yarışmada ilk 3'e ödül verilir. Şimdi biz herkese ödül veremeyiz. ilk 10'a versek 11. "ben neden alamadım" diyecek. İlk 20'ye versek 21. "eee bana vermediniz böyle hak mı olur?" diyecek. Yarışmaya her katılana versek sonradan gelen "biz sonradan geldik haksızlık bu diyecek" v.s v.s uzayıp gidecek.

Sonuç olarak herkesi mutlu edemeyeceğimiz için dünyaca kabul edilmiş derecenlendirme sistemini kullanalım istedik :)

Öncelikle ilginden dolayı teşekkürler..
Abim üye olmuştu ondan duydum ve ilk girdigimde  depo oldugunu görünce vazgeçtim çünkü 2-3 depolu sistemde aylarca emegime ragmen 1 kurus alamadım .. ona da bırak dedim :) Ama sistem diğer oyunlar benzemiyo.. GÜzel bi sistem olmuş .. ben de hesap açmıştım ama bakmıyodum .. Abim yatırım yapmış  bin küsür tl .. şimdi geceleri uyanıgım diye bana sen al dedi 40 dk da doluyomuş..
1. ben acmıştım ama bir kaç defa girdim ben onun hesaba girersem ban yermi hesabı ?
2. ben de yatırım yaparsam  2 hesabı da girebilirmiyim ?
evet ise yatırım yapacam..

Sırf Abim üye oldu diye burdan okudum baya msjı.. arkadaşların dediği gibi  depo filan hikaye üslubunuz ilginiz bile yatırım yapılabilir kılıyo siteyi.. şu an 14. sayfadayım ve yatırım yapmaya karar verdim :))
devam edecem okumaya sistemi iyi anlamak için inş vazgeçmem :)) (tamamen espri)  :D
+1

VampirSehri

Merhaba öncelikle multi hesap kesinlikle yasaktır :) Yaptığınız yanlış ancak 1-2 sefer girip sattınız diye de kimseyi banlamıyoruz. Ancak lütfen bu işi uzatmayın ki sistem otomatik banlamasın. Deponun amacı zaten sitenin ömrünü olabildiğince uzatıp yıllarda yatırım alan ve para kazanılan bir oyun yapmak.

Yani 2 hesaba birden bakamazsınız malesef :(

maximilyanus

teşekkürler .. ben kendi hesabımı kullanmıyorum o zaman..zaten depo olayını @Karabasan V detaylıca anlatmış..Bu da belli bir miktar çekime ulaşınca sistem  frenliyo demek .. kendi hesabımı kapatabilirmiyim .. ya da girmiyorum zaten abimin hesabına girebilirmiyim?

glrkapisi

bende bugün küçük bir miktar yatırım yaptım referans olayını sevdim sürekli kan torbası geliyor referanslardan