Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Alıntı yapılan: maximilyanus - 28 Nisan 2017, 01:48:53
Valla sistem kölelerini yetiştiriyo ben oyunu böyle görüyorum :(  kazanmak istiyosan site ile aşk yaşaman lazım  . daha doğrusu kazanmak istiyosan site ile sev.şmn lazım resmen aralıksız :/ işi gücü bırakıp kan torbası satacaksın.. hatun varsa ayrılın vakit bulamazsınız :))
Android uygulamasındaki captcha daha uygun çözülebilir :D :P Her neyse site  sahibi gelmeden konudan  (yvr)

Engin

masa başı çalışan için cok sıkıntı olmaz da vardiyali fabrikada durum vahim oluyo :D usta başıyla papasız :D

maximilyanus

su premium gelmesi lazım en kısa zamandaama hadi hayırlısı :)

gaddar

ayhanyenicer

vampir şehrinde yeni güncellemeden sonra giriş yapamıyorum. Kullanıcı adım ayhanyeniceri yada ayhanyenic olması gerekiyor. Şifremi unurrum dan şifre sıfırlamaya çalışıyorum oda olmuyor. Sorun ne acaba ?

Engin

yerceylan

Biraz önce bir saldırıyı yaptıktamn sonra telefonuma bir abonelik mesajı geldi. Aylık 20 tl diye hemen müşteri hizmetlerini aradım ve kendi isteğimle abone olmadığımı sadecr reklamı geç butonuna bastığımı söyledim. Kayıt oluşturdu inşallah geri verirler parayı.

Dipnot: Arkadaşlar telefonda mobil siteden saldırı yapanlar bence girmeyin. Bilgisayar ile girin ben de birşey olmaz diyordum ve hiç bir reklam ve onaylamaya tıklamamama rağmen bu başıma geldi. Dikkatli olun derim

SM-J105F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engin

ben bir kere yaptım zor oluyo diye mobilden hiç saldırı yapmadm

Engin

site ve uygulama ağır çalışıyo sorun var galiba

gaddar

İOS uygulaması gelmeyecek ise olumsuz yazabilirsiniz fakat mesajı görüp cevap vermemekte farklı bir duygu olsa gerek. Vaktim olmuyor pc başında uygulama olsa zarar etmicem. Ama bu şekilde zaten insanda istek bırakmıyorsunuz.