Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messo587

dostum oyun güzelde keşke oyun sahibi olarak siz değildi bir oyuncu konuyu açsaydı. Hem daha tarafsız eleştiri yapılabirdi hem de referans kazancı oyunculara gitmiş olurdu.

Piranha

Guzel bir eklenti olmus tesekurler, bu sayede az da olsa gelir yukseltilebilir.

Hocam , site icerisinde para yatirma olayini halletmeniz sart.  Yada istgame e insanlari kayit olma mecburiyetinden kurtarmaniz gerek.

VampirSehri

Alıntı yapılan: messo587 - 02 Mart 2017, 19:07:30
dostum oyun güzelde keşke oyun sahibi olarak siz değildi bir oyuncu konuyu açsaydı. Hem daha tarafsız eleştiri yapılabirdi hem de referans kazancı oyunculara gitmiş olurdu.

Oyuncularımız ile şahsen ilgilenmek istedik. Referansları farklı platformlarda yayabilirsiniz :)

Alıntı yapılan: Piranha - 02 Mart 2017, 21:02:29
Guzel bir eklenti olmus tesekurler, bu sayede az da olsa gelir yukseltilebilir.

Hocam , site icerisinde para yatirma olayini halletmeniz sart.  Yada istgame e insanlari kayit olma mecburiyetinden kurtarmaniz gerek.

Papara'ya kurumsal üyeliğimiz tamamlanmak üzere yakında Papara ile otomatik TL yükleme işlemleri gerçekleştirilecek.

Lespuxx

Saldırı hakkı için 4 reklamı da geçmeme rağmen 3 hak verildi. Bir sıkıntı var sanırım :)

VampirSehri

Alıntı yapılan: Lespux - 02 Mart 2017, 23:12:39
Saldırı hakkı için 4 reklamı da geçmeme rağmen 3 hak verildi. Bir sıkıntı var sanırım :)

Bazı link firmaları bizim belirlediğim linke göndermeyip kafasına göre iş yapıyor. Muhtemelen ondan dolayı bir tanesini eledik diğerlerinde sorun yok gibi :) Araştırıyoruz sağlam güvenilir firmaların linkleri koyacağız

glas95

Alıntı yapılan: VampirSehri - 03 Mart 2017, 03:25:44
Bazı link firmaları bizim belirlediğim linke göndermeyip kafasına göre iş yapıyor. Muhtemelen ondan dolayı bir tanesini eledik diğerlerinde sorun yok gibi :) Araştırıyoruz sağlam güvenilir firmaların linkleri koyacağız
fasli de sıkıntı var

VampirSehri

Alıntı yapılan: glas95 - 03 Mart 2017, 08:47:16
fasli de sıkıntı var

Fas.li 'yi denedim ama bir sorun göremedim. http://prntscr.com/eff7tq bu ekran geldiğinde "Get Link" 'e tıklarsanız süre bittiğinde alıyorsunuz :)

bandanar

Hocam adblock olanların link tıklamalarını kabul etmiyor olabilirler link kısaltma siteleri. Buna  dikkat edin.

dr1980m

Her geçen gün gelişiyor, güzelleşiyor oyun
Elinize sağlık...

cankat3

oyunun eksiklikleri giderilince güzel olacak yatırım yapılabilir