Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Piranha

Alıntı yapılan: VampirSehri - 23 Mart 2017, 13:19:14
Evet çekebilirler.

Hocam, papara hesap numaranizi bana verseniz, bende size papara uzerinden transfer etsem olurmu . ? Diger turlu oyun icerisinden "satin al" dedigimde hata veriyor, sebebini bende bilmiyorum papara yoneticileride.

Deneme amacli 10K gumus almak istiyorum. Ucretini papara hesabiniza gondereyim sizde benim hesabima 10k yukleyin, ne dersiniz. ?

glas95

Alıntı yapılan: Piranha - 23 Mart 2017, 21:22:42
Hocam, papara hesap numaranizi bana verseniz, bende size papara uzerinden transfer etsem olurmu . ? Diger turlu oyun icerisinden "satin al" dedigimde hata veriyor, sebebini bende bilmiyorum papara yoneticileride.

Deneme amacli 10K gumus almak istiyorum. Ucretini papara hesabiniza gondereyim sizde benim hesabima 10k yukleyin, ne dersiniz. ?

Bence facebook üzerinden daha rahat iletişim kurabilirsiniz.

VampirSehri

Alıntı yapılan: Piranha - 23 Mart 2017, 21:22:42

Bizim hesabımız kurumsal üyelik olduğu için o şekilde oluyor mu bilgim yok. Öğrenip size bilgi veririm

Piranha

Evet halen bekliyorum cevabinizi :).

VampirSehri

brknesn

@VampirSehri Yatırım için hala mobil uygulama bekliyorum ne zaman gelecek?  :D

VampirSehri

Alıntı yapılan: brknesn - 25 Mart 2017, 07:44:08
@VampirSehri Yatırım için hala mobil uygulama bekliyorum ne zaman gelecek?  :D

Mobil uygulamamız bitmek üzere şuan yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çok kısa zamanda (1 hafta diyebilirim) ilk olarak Android'e sonrada iOs ve Windows Phone için çıkartacağız

glas95

Alıntı yapılan: VampirSehri - 25 Mart 2017, 17:56:28
Mobil uygulamamız bitmek üzere şuan yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çok kısa zamanda (1 hafta diyebilirim) ilk olarak Android'e sonrada iOs ve Windows Phone için çıkartacağız

Mükemmel bir haber :)
Ufak bir önerim var. Bu tarz şeyleri yani gelecek yenilikleri önceden siteye yazsanız. Mesela;
"Şu özellikler gelecek güncelleme ile sisteme eklenecektir: Mobil uygulama-Depo Bildirimi-Kazanç Hesaplama"

Olur mu?

VampirSehri

Alıntı yapılan: glas95 - 26 Mart 2017, 16:35:00
Mükemmel bir haber :)
Ufak bir önerim var. Bu tarz şeyleri yani gelecek yenilikleri önceden siteye yazsanız. Mesela;
"Şu özellikler gelecek güncelleme ile sisteme eklenecektir: Mobil uygulama-Depo Bildirimi-Kazanç Hesaplama"

Olur mu?

Olabilir aslında ama bazılarında sorun çıkabiliyor yada sonradan iptal edilebiliyor. İşin aslı birazda sürprizi kaçsın istemiyoruz :)

Engin

ödeme alan varmı ona göre yatırım yapıcam