tradebtc.biz (SCAM)

Başlatan haluk, 18 Şubat 2017, 00:48:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haluk

(scm)

haluk

[spoiler]Spekülasyon olmasın yaptığım yatırım ve yeni gönderdiğim btc kanıtları burada dursun.. :)
Kanıt sunmam pazartesi mevcut..fakat ben Pm  yatırımıma şimdi BTC olarak da takviye yaptım..Emin olarak girmek isteyen arkadaşlar kanıtları bekleyebilir..

[/spoiler]

haluk

[spoiler]   Konu tanıtımında, firmanın IP numarasını ,firmayı incelemek isteyen için vermiştim..aşağıda  whois bilgilerinden de bir bölüm paylaşıyorum.

Yatırım kişisel kararım elbet ama, firmanın  yatırımlarını çeşitlendiren hyip yatırımcılarının dikkatini çekecek özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum ve   ödeme yapmaya başladığı andan itibarende ,tahminen  3-5 gün  içinde  bu  dikkati çekmesini bekliyorum.  ;) sonrası ise her firmada olduğu gibi adminin iki dudağı arası... :y

[/spoiler]

haluk

[spoiler]  3-5 gün sonra diye bir tahminde bulunmuştum ama daha ilk günden  biraz dikkat çekmiş gibi.....tüm hyıp firmalarının aldığı günlük yatırım tutarlarının bulunduğu ve 141 şirketin gözüktüğü listede ilk gün kendisine  10 ncu sırada yer bulmuş hayırlısı diyelim,ardından gelende  tanıdık bir komşu .. ;)

[/spoiler]

muhammetfx

Haluk bey sıralama listesinin linkini paylaşır mızınız?...bizde bilgilenelim... (a)

haluk

Alıntı yapılan: muhammetfx - 18 Şubat 2017, 23:28:58
Haluk bey sıralama listesinin linkini paylaşır mızınız?...bizde bilgilenelim... (a)
@muhammetfx  linki öm olarak gönderirim birazdan ,ileti kutunuz dolu bölümüne de yazdım daha öncede size ulaşamadım,mesajlarınızı silin..

muhammetfx

Haluk bey ileti kutumu boşalttım...paylaşım için teşekkür ederim...

haluk

iki arkadaşımızda benim gibi ödeme kanıtı görmeden  ref link kullanarak yatırım yapmış.. ref link kullandıkları için kendilerine teşekkür ediyorum..Yatırımları da umarım  iyi sonuçlanır,hayırlı olsun diyelim..... :)
    kanıtlar sayfasını gün içinde açacağım  ve bugün aldığım ödeme kanıtını paylaşacağım..ref  geliri iadesi ile özelden de  yazdığım  arkadaşlara, gün içinde btc cüzdan numaralarını bana ulaştırmalarını tekrar  rica ediyorum....

muhammetfx

güzel site...güzel dizayn edilmiş...hafta sonu dahil her gün kar veriyor...hafta sonu bulunduğum çekim talebi bugün yattı hesabıma... :)