tradebtc.biz (SCAM)

Başlatan haluk, 18 Şubat 2017, 00:48:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haluk

bugün ki  btc ödemesi halen gelmedi ,diger ödeme tamam.....yabancı forumlarda btc ödemeleri de yapılmış bir çok kanıt gördüm ama benim ödemem 9 saattir yapılmadı...bekleyip görelim...... (dik) (dik)

Jhin

[spoiler]
Alıntı yapılan: haluk - 18 Şubat 2017, 23:15:58
  3-5 gün sonra diye bir tahminde bulunmuştum ama daha ilk günden  biraz dikkat çekmiş gibi.....tüm hyıp firmalarının aldığı günlük yatırım tutarlarının bulunduğu ve 141 şirketin gözüktüğü listede ilk gün kendisine  10 ncu sırada yer bulmuş hayırlısı diyelim,ardından gelende  tanıdık bir komşu .. ;)

Haluk bey linki banada gönderebilirmisiniz teşekkürler.[/spoiler]

haluk

Alıntı yapılan: haluk - 10 Nisan 2017, 22:59:41
  bugün ki  btc ödemesi halen gelmedi ,diger ödeme tamam.....yabancı forumlarda btc ödemeleri de yapılmış bir çok kanıt gördüm ama benim ödemem 9 saattir yapılmadı...bekleyip görelim...... (dik) (dik)

gecikmenin kaynagı coinbase cüzdan kaynaklıymış,sorun yok ve ödemem yapıldı..

ödeme

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/tradebtc-biz-gunluk-2-5-uzun-vadeli-kazanc-odemeleri/52/

alihanfb

Öğrendiğim kadarıyla bu sitenin sahibi sportarb sitesiyle aynıymış

zihinkahvesi

Bu siteyle geçtiğimiz hafta SportArb sitesi anlaşma sağladı. Yakın zamanda ise bu site çalışanları SportArb yönetimine katılarak iki koldan sitenin faaliyeni sürdürecekler. SportArb nin attığı maile göre yazıyorum.