Marketagent (yenilendi)

Başlatan CHeLeP, 31 Mayıs 2011, 21:57:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Nouma her yerden topluyorsun maaşallah. Hayırlı olsun.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

anket gelmiyorki üye olalı bayağı oldu ama yok :(  bu arada hayırlı olsun hocam

nouma26

Teşekkürler arkadaşlar.
Valla bana bayağı çok geldi bu aralar  :).
Bugün parayla beraber yeni anket gelmiş  :D.200 puan yani 2 euroluk .Doldurdum ve hemen talep ettim.Bir kaç güne o da gelir inşallah  ;)

FilmsizKalma

valla hayırlı olsun hocam :) bu arada bende ilgi alanlarımı değiştirip kendimi evli 2 çoçuk babası universite diplomalı ve arabası olan biri olarak gösterdim :) bakalım ne olacak bu zamana kadar hiç gelmemişti üye olduğumdan beri.

nouma26

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Aralık 2011, 18:52:23
valla hayırlı olsun hocam :) bu arada bende ilgi alanlarımı değiştirip kendimi evli 2 çoçuk babası universite diplomalı ve arabası olan biri olarak gösterdim :) bakalım ne olacak bu zamana kadar hiç gelmemişti üye olduğumdan beri.
Teşekkürler...
Evet asıl önemli olan ilgi alanları.Ama daha sonra bu girdiğiniz bilgileri yalanlar şekilde cevap vermeyin anketlere de.Mesela evde kaç kişisiniz?Çocuklarınız kaç tane gibi sordukları oluyor.İlgi alanlarını mümkün olduğu kadar çok yazın.Hatta ilginiz olmayanları bile yazın  :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: nouma26 - 05 Aralık 2011, 18:56:01
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Aralık 2011, 18:52:23
Teşekkürler...
Evet asıl önemli olan ilgi alanları.Ama daha sonra bu girdiğiniz bilgileri yalanlar şekilde cevap vermeyin anketlere de.Mesela evde kaç kişisiniz?Çocuklarınız kaç tane gibi sordukları oluyor.İlgi alanlarını mümkün olduğu kadar çok yazın.Hatta ilginiz olmayanları bile yazın  :D

hocam sitedeki account sayfanızdan ilerleyerek bakabiliyorsunuz unutrsam oyle yaparım sizde değiştirmek istediğiniz bir yer varsa ordan değiştirebilirsiniz gerçi siz değiştirmek istemezsiniz bu kadar ankete :D:D

nouma26

Bilgi için teşekkürler.Nedense ben ilgi alanlarının olduğu o sayfayı bulamadım  :)
Evet yeterli sayıda anket geliyor.Bazen üşeniyorum bile cevaplamaya  :D

nouma26

Teşekkürler Elisa hocam....