Marketagent (yenilendi)

Başlatan CHeLeP, 31 Mayıs 2011, 21:57:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Aralık 2011, 00:43:13
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Aralık 2011, 00:40:59
ah ah 4 yıl almanca okudumda ni oldu bi anket bile gelmedi ki kullanayım :(
Yani biraz üstüne gitsek, Almanca' yı da anket doldurmak için okudum dermişsin gibi olmuş yazı :D

evet biraz öyle olmuş hocam,  ::)

yingyang16

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Aralık 2011, 18:52:23
valla hayırlı olsun hocam :) bu arada bende ilgi alanlarımı değiştirip kendimi evli 2 çoçuk babası universite diplomalı ve arabası olan biri olarak gösterdim :) bakalım ne olacak bu zamana kadar hiç gelmemişti üye olduğumdan beri.

:D :D
iyi yapmışsın :D :D
maaş bölümü varsa bu alanı da yüksek göstermenizi tavsiye ederim  :D

nouma26

Alıntı yapılan: yingyang16 - 12 Aralık 2011, 01:01:17
valla hayırlı olsun hocam :) bu arada bende ilgi alanlarımı değiştirip kendimi evli 2 çoçuk babası universite diplomalı ve arabası olan biri olarak gösterdim :) bakalım ne olacak bu zamana kadar hiç gelmemişti üye olduğumdan beri.

Valla o etkiliyor mu bilmem ama ilgi alanları çok farkediyor sanırım.Ben ne varsa hepsini işaretlemişim  :D

FilmsizKalma

Çok yüksek yapmadım maaş olayını hatırlamıyorumda 1000 -1500 euro civarında idi sanırım :):)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: nouma26 - 12 Aralık 2011, 01:12:45

Valla o etkiliyor mu bilmem ama ilgi alanları çok farkediyor sanırım.Ben ne varsa hepsini işaretlemişim  :D

valla hocam bende değiştirdikten sonra alayını işaretlerim ilgi alanım diye :)

lovablegs

valla işaretlesen ne olcak bende işaretlide onca zaman oldu gelmeyince gelmiyor işte insanda birazda şans olacak :)

nouma26

1.2 euro hesabımda var.1.9 euroluk anket de ayın 25 ıne kadar cevaplanacagı zamanı beklıyor  :).Üşenip de cevaplayamadım  :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: nouma26 - 23 Aralık 2011, 17:37:15
1.2 euro hesabımda var.1.9 euroluk anket de ayın 25 ıne kadar cevaplanacagı zamanı beklıyor  :).Üşenip de cevaplayamadım  :D

yok arkadaş yok :):) anket manket yok

nouma26

Sallandık sallandık anketi kaçırdık  :D

Ankete gitmek isteyince yeteri kadar talep alındı dıyor  :)Bir dahaki sefere artık.Demek ki anket gelirse hemen cevaplayackmışız  :D

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 24 Aralık 2011, 19:49:33
Sallandık sallandık anketi kaçırdık  :D

Senin kafa halen dumanlı herhalde.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.