Marketagent (yenilendi)

Başlatan CHeLeP, 31 Mayıs 2011, 21:57:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikarayel

benim epey etti üye olduğumdan beri 5 oldu :)tek olunca anket kısıtlı oluyor katılıyorum :-[ ama 3 kişi olunca tek anketten min=5 euro kaldırıyorum ;) :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 16 Haziran 2011, 13:55:07
Arkadaşlar yükseldiğiniz resimler imageshack.us dan görünmüyor :(

Herkese şiddetle tinypic tavsiye ederim... Uzun süredir hiçbir sorun yaşamadım ve duymadım.
Gayet başarılı.

kurbağasız günler dilerim :)

CHeLeP

Alıntı yapılan: ikarayel - 16 Haziran 2011, 22:21:43
benim epey etti üye olduğumdan beri 5 oldu :)tek olunca anket kısıtlı oluyor katılıyorum :-[ ama 3 kişi olunca tek anketten min=5 euro kaldırıyorum ;) :D :D

bütün kullanıcılar değil tek kullanıcıya nekadar geldiyor  :D

ikarayel

17 günde 5 anket doldurmuşum biraz az ama nede olsa gelir bu arada almancayı bayağı ilerlettik ne dersin :D :D :D

ikarayel

Chlep bu anket sitelerinden bir kaç tane daha bulsak PTC işini bırakacağım valla ;) ;) Eğer yeni bişeyler keşfedersen haberim olsun bende araştırıyorum.Ha bu arada bilgenin paylaştığı anket sitesini inceledin mi??

CHeLeP

1 kaç site buldum bende ama anket yollamıyolar ref olayıda yok anket gelirse ama söyliycem sizlerede :)

Mesen

Sözüm vardı üye oldum bilgilerimi doldurdum evet gerçekten de 1.5euro geldi. Bundan sonra da kaçırmam anketleri.

CHeLeP

internet kullanımı hakkında bir anket çıktı hala bu siteden para alamayanlar acele etse iyi olur :)

nouma26

Siz bunları yazıyorsunuz ama herkese aynı anketleri aynı zamanda göndermiyorlar sanırım.Bana sadece 2 hafta önce bir yeni net şirketiyle ilgili fikir almak için anket gelmişti...

ikarayel

haklısın ama hani bizden birilerine de denk gelmiş olabilir bilgilendirmekte yarar var.Mesala bu anket bana gelmedi ama başkasına denk gelmiş olabilir.şu ptc siteleri yüzünden mailimde spam mail sayısı gün geçtikçe artıyor bu karışıklıkta gözden kaçıyor burada anket geldiğini duyunca bakıyorum ayrıntılı yoksa siliyorum.Uzun lafın kısası bilgilendirmede fayda var ;) ;) Bol kazançlar