Marketagent (yenilendi)

Başlatan CHeLeP, 31 Mayıs 2011, 21:57:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikarayel

chlep anket durumları nedir nazar ettim kendime :( :( 8 gündür siftah yok :'( :'(

CHeLeP

Alıntı yapılan: ikarayel - 25 Haziran 2011, 01:32:16
chlep anket durumları nedir nazar ettim kendime :( :( 8 gündür siftah yok :'( :'(

benimde tek tük çıkıyor ama bugün kötü bir deneyim yaşadım anket konusunda anketi doldururken onların şartlarına uygun olmayan birşey işaretlediğinde anketin devamını dolduramıyorsun ve dolayısıyla para alamıyorsun :D örnek vericek olursak şöyle bir soru sordu :

sabit internet mi kullanıyorsun yoksa mobil internet mi diye sordu ben sabit interneti seçtim ve anketten atıldım çünkü onlar mobil internet kullananların ne düşündüğünü öğrenmek istiyolardı :) ve daha sonra ankete tekrar katılamıyorsun :D o nedenle biraz uyunak olmak gerekiyor doldururken

ikarayel

bugün A1 telekomla ilgili bir anket dodurdum.Başta sordu bildiğin internet sağlayıcıları nelerdir diye,dedim vodafone,T-mobile sallıyom :P  :D kaç euro ödüyon falan :D neyse dedi aşağıda sana bir video izletecem hangi şirkete ait bir reklam diye 10sn izletti  ?????? dedim farketti atacak anketten :'(.Youtube a girip 10sn lik videoyu aramaya başladım :D :D :D ama buldum 8) http://www.youtube.com/watch?v=-AGUrZAsUIA&feature=related hoşumada gitti paylaşayım dedim.Neyse kazasız belasız bitirip 1.5 euro kazandık  ;D ;D.Chlep bu arada gelen emailde 60 bonuspuan kazanacaksın diyordu ama bonuspuanlar hesaba geçmedi neden böyle oluyor? anketi gerekli süre içinde dolduramadığımız için mi?? 

Mesen

Herkese aynı anketler gönderilmez çünkü üye olduktan sonra özel ilgi alanlarınızı belirtiyorsunuz bilgilerinizi giriyorsunuz ona göre anket gönderiyorlar.

ikarayel

Alıntı yapılan: Mesen - 27 Haziran 2011, 18:49:44
Herkese aynı anketler gönderilmez çünkü üye olduktan sonra özel ilgi alanlarınızı belirtiyorsunuz bilgilerinizi giriyorsunuz ona göre anket gönderiyorlar.
mesen kime yazdın anlamadım :D :D bana yazdıysan anketlerin aynı gönderilip gönderilmemesinden bahsetmiyordum ;) ;)

CHeLeP

Chlep bu arada gelen emailde 60 bonuspuan kazanacaksın diyordu ama bonuspuanlar hesaba geçmedi neden böyle oluyor? anketi gerekli süre içinde dolduramadığımız için mi??

burda demek istediğini tam olarak anlamadım ama gelen mailde 60 yazıyormuş sen 150 puan kazanmışsın zaten çok kurcalama :D

ikarayel

şöyleki 150 puan anket için 60 puan da bonus toplamda 210 puan ediyor. ::) ::)ama 150 puan kazandım bonusları alamadım :'( :'(hani bunun sebebi ne olabilir :-[ eğer bilirsek bonusları kaçırmamış oluruz ;D ;D :-[

CHeLeP

Alıntı yapılan: ikarayel - 28 Haziran 2011, 10:31:05
şöyleki 150 puan anket için 60 puan da bonus toplamda 210 puan ediyor. ::) ::)ama 150 puan kazandım bonusları alamadım :'( :'(hani bunun sebebi ne olabilir :-[ eğer bilirsek bonusları kaçırmamış oluruz ;D ;D :-[

bilemiyorum :D

ikarayel

buldum. diyor ki" gönderilen anket tercihlerinle uyuşuyorsa kazanırsın ekstraları "  ;) ;)

nouma26

Başka anket sitesi denemek isteyen arkadaşlar varsa buyursun.5 Euro ödeme sınırı koymuşlar.Paypal ödemeler için seçenek var.Ref olayı yok...

https://cdr.cintdirect.com