Orbitspay (SCAM)

Başlatan medleyman55, 23 Haziran 2012, 02:13:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

medleyman55

(scm)

SCAM

Arkadaşlar ekledigim resimde sitenin planları, ref geliri ve odeme aldıgı hesaplar var.

Sitenin en onemli ve digerlerinden ayıran ozelliği aynı zamanda EXCHANGE bölümü olması.
Evet kazandıgınız parayı istediginiz hesaba isteyebiliyorsunuz.
Exchange oranları tabloda verilmiştir.

Daha para yatıramadım ama yarın STP hesabıma para gelince aktarıp deneyeceğim.

ghostlesh

fx7 den sonra inş bu site bi kaç ay ayakta durur.MNO premium listesine Paying olarak koymuş hemen siteyi umut var gibi duruyor. üye oldum aynen stp bekliyorum yatırım için  8)

avni59

site açılmıyor. exchange özelliği çok mantıklı ben hyip acacak olsam sitenin bi bolumunude exchange yapardım feelerden güzel gelir elde edilir.

ghostlesh

şu an kullandığım bi kaç sitede aynı açılmama sorunu var mesela http://wacomark.com da açılmıyor

medleyman55

Arkadaş gitti dediğimiz FX7 düzeldi diğer siteler gitti şimdi bu nasıl bir dengedir anlamadım  :)

avni59

yoğunluktan galıba.waco,fx,burası nın planları aynı ve guzel.cok yoğun olunca down  :n

ghostlesh

Alıntı yapılan: avni59 - 23 Haziran 2012, 03:41:58
yoğunluktan galıba.waco,fx,burası nın planları aynı ve guzel.cok yoğun olunca down  :n

işte bu sitenin planı da aynı fakat en önemli özelliği takas olayı ve direk para yatırıp takas yapılmıyor sanırım.Takas olayı depozitodan değilde kazançlarından olması lazım bu da bizi  " % ler sayesinde siteyi uzun süre ayakta tutar" gibi bir düşünceye sevk ediyor.   O:-)

Maverickk

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Maverickk - 23 Haziran 2012, 19:17:42
Ben çok güvenmiyorum bu siteye...

Bilgileri gerekçeli olarak yazarsan, yeni bulaşmış arkadaşlar için de faydası olacaktır maverickk ...

medleyman55

Siteye 20 dolar yatırdım dün.  bugun  2 dolar STP geldi onuda payzaya çevirdim ve hic bir kesinti olmadı  :) ama odeme istemek icin 5 dolar olması gerekiyormus. Site biraz devam ederse exchange ozelliği işimize yarayabilir.