Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

payners

Alıntı yapılan: nuru11ah - 07 Temmuz 2017, 17:19:43
BTC nasıl yükleyecem.

Sizin hiç btcniz var mı

payners

Alıntı yapılan: alex219 - 07 Temmuz 2017, 22:31:33
sen elinde hiç oltası olmayan adama balık nasıl güzel pişiriliri öğretmeye çalışıyorsun  :D

bizde de ohh ne güzel .. balık önüme hazır pişmiş gelsin istiyor insanlar  *)

sen başta bitcoin nedir onu öğren sonra altcoin almasına bak demek lazım bazen de  *)

Bilmeyenler için çok karmaşık gelebiliyor

nuru11ah

arkadaşlar bitgrail nasıl kullanılır bilmiyordum. ordan bilet açarak gerekn cevapları aldım. Btc ile yeni uğraşmaya başladım. btc hesabım var dolar ve euro ile alınan siteler buldum TL ile alan siteler var mı merak ettim bilen varsa söyler diye. btc satıp mrai almak alacaktım. Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Fatih25

Alıntı yapılan: nuru11ah - 08 Temmuz 2017, 01:05:57
arkadaşlar bitgrail nasıl kullanılır bilmiyordum. ordan bilet açarak gerekn cevapları aldım. Btc ile yeni uğraşmaya başladım. btc hesabım var dolar ve euro ile alınan siteler buldum TL ile alan siteler var mı merak ettim bilen varsa söyler diye. btc satıp mrai almak alacaktım. Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Koinim , sitesine havale ile para gonderip btc alabilirsin, ama uye olduktan sonra kimlik onayi yapmalisin

nuru11ah

Alıntı yapılan: Fatih25 - 08 Temmuz 2017, 17:16:02
Koinim , sitesine havale ile para gonderip btc alabilirsin, ama uye olduktan sonra kimlik onayi yapmalisin

çok teşekkür ederim. (hp) (ok)

payners

Captcha yazı şekline geçti claimler azaldı

ONLYBLUE

payners

Alıntı yapılan: ONLYBLUE - 09 Temmuz 2017, 03:30:32
Yazılı captchaleri görünce ilk aklına bot geldi dimi :) İşin şakası 4700 lere gerilemiş ödül claim sayısı.Daha baya düşer gibi,kimse uğraşmaz yazılı captcha işiyle.
Bir kaç bot varda krediye verdiğin parayı çıkarmıyor

alex219

nler olmuş hayatta kamil  *)

mrainın değeri de inmiş baya  ???