Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koray4316

raiblock bot dan alınan mrai cüzdanın nasıl kullanılıyor ? başka yere transfer felan nasıl yapabiliyoruz?

ONLYBLUE

ONLYBLUE

Alıntı yapılan: koray4316 - 09 Temmuz 2017, 12:47:05
raiblock bot dan alınan mrai cüzdanın nasıl kullanılıyor ? başka yere transfer felan nasıl yapabiliyoruz?

Cüzdanı pc ne indiriyosun sana  x  ile başlayan uzun bi adres veriyo.O adresle raiblock sitesinde mrai kasıyosun.Tabi mrailerinin cüzdanda gözükmesi için senkronize olması gerekiyo, o işde baya sürüyor.Benim cüzdan laptop 2 gün açık senkronize olmuştu.Daha sonra cüzdanın içinden istediğin adrese mrai gönderebilirsin.

alex219

Alıntı yapılan: koray4316 - 09 Temmuz 2017, 12:47:05

raitrade bottan bahsediyorsan bilgi almak için "/help" komutunu kullanabilirsin .. gerçi ben bu botu kullanır mıydım cüzdan olarak .. bilemiyorum kamil  *) gözüm seğeriyor  :m

[spoiler]raiblockstradebot:
Welcome to Raiblocks Trade Bot,
WARNING - ALL TRANSACTIONS ARE AT YOUR OWN RISK, THERE WILL BE NETWORK FEES
/register - get your raiblocks and dogecoin address (deposit)
/balance - check your balance
/send_mrai amount address - withdraw your rai
/send_doge amount address - withdraw your doge
/sell amount price(doge/mrai) - place a sell order
e.g. /sell 1000 50 (This means sell 1000mrai for 50doge/mrai)
/buy amount price(doge/mrai) - place a buy order
e.g. /buy 1000 50 (This means buy 1000mrai for 50doge/mrai)
/sellorders /buyorders /myorders - display your orders
/delete order_id - delete your order
/get_sell order_id amount - fill an order (find the order_id from /sellorders)
/get_buy order_id amount - fill an order (find the order_id from /buyorders)
/mybuyhistory /mysellhistory
/donate amount - if you think this bot is good please donate mrai
For more help go to https://t.me/raitradetestgroup[/spoiler]

payners

değer 1453 e kadar düşmüş 2 hafta once 6400 dü. Gerçi poloniexde bile tüm altcoinler %30-50 düştü 1-2 günde

Ümit Korkmaz

Arkadaşlar nasıl olsa işi yapan arkadaş bıraktığı için paylaşabilirim. Hazır claim sayısı düşmüşken kendi web cüzdanızı açıp devam edebilirsiniz. Nasıl olacağının videosunu çektim.

[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=BWdLYQPY7Pk[/spoiler]

koray4316

5:43 bir ek açıklama yapayım fazladan ek adres alabiliyorsunuz 1 XRB karşılığı video'da hesapta hiç XRB olmadığı için hata verdi.

Benim anlamadığım Windows cüzdandan ne farklı var ki? Block indirme yok fee de şimdilik yokmuş web cüzdan kullanmak daha avantajlı gibi

Ümit Korkmaz

Alıntı yapılan: koray4316 - 11 Temmuz 2017, 14:48:51
5:43 bir ek açıklama yapayım fazladan ek adres alabiliyorsunuz 1 XRB karşılığı video'da hesapta hiç XRB olmadığı için hata verdi.

Benim anlamadığım Windows cüzdandan ne farklı var ki? Block indirme yok fee de şimdilik yokmuş web cüzdan kullanmak daha avantajlı gibi

Bilgi için teşekkür ederim.

Bence de bir avantajı kalmadı windows cüzdanın.

alex219

bu tarz coinlerde insanların kendi cüzdanlarını bilgisayarlarında tutmalarının sebebi parasını kendi cebinde tutmak istemeleridir.  :) yarın öbür gün o online cüzdan kapatıp giderse ve cüzdanınızdaki mrailarınıza ulaşamadığınızda kendi tuttuğunuz cüzdanınızın avantajını anlarsınız.
hea bırakır gider demiyorum, bırakıp gidebilir diyorum  ;)

koray4316

bu sefer de captcha'lar sayıya dönmüş böyle daha hızlı yapılıyor gibi ama sayımda düzensizlik var  ??? ???