Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tribanogrami

Evet yeni haber. Mrai ile ilgili değil. Özel tekliflerimiz olacak demiştim. Dün ilkini yaptık fakat site kayıt olmada sıkıntı çıkardığı için ileri bir tarihe bırakıldı, özel tekliflerde iyi başlangıç yapamamamıştık.

@brkdmn , @Galileo , @Tg382016 , @sb1299 , @Exael , @yusufcuk , @Xalid , @Wops , @semercan , @ozgurozkan , @drlokman , @knnsz , @laeider , @silver , @buzz , @Xibalba , @Antarika , @eenneess5467 , @yasin0676 , @bandanar , @Extraloob ve @sevdayagmu

................... Bu siteye girip üyelik alın. Aldığınız üyelikte ki niki burada paylaşın admine nikleri ileticem o da hesabınıza 20k atacak. Taş-Kağıt-Makas oyunudur. Şansınızı deneyin bakalım bakarsınız 20k olur 200k ;)

Bu teklif sadece mrai ekibine özeldir. Ekibin dışındakiler üye olsa bile adminden 20k alamayacaklardır.

sevdayagmu

sevdayagmur   (ok) oynayak bakalım :D

tribanogrami

bandanar ve sevdayagmur iletildi. 5 dakikaya atar 20k yı hesabınıza

ozgurozkan

tribanogrami

Soldaki chat bölümünden yazdım. Get balance yazıyo yukarda onu yenileme işareti var yenileyin arada bir 20k yı gönderdiğinde gözükür.
10 dakika istedi

sb1299

Alıntı yapılan: tribanogrami - 25 Şubat 2017, 00:26:42
Soldaki chat bölümünden yazdım. Get balance yazıyo yukarda onu yenileme işareti var yenileyin arada bir 20k yı gönderdiğinde gözükür.
10 dakika istedi
üye olundu.user id: sb1299

laeider

+1

tribanogrami

Kim ne kadar kazandı onu da paylaşsın merak ettik :D

Xibalba