Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tribanogrami

Spreadsheet güncellenmiştir..............Yeni katılan arkdaşlar bitcoin adresi olmayanlar ister buradan ister pm olarak atsınlar.

Günün fiyatı 370 sattır. Nathan'ı zorlamaya devam ediyorum. Pazarlık sünnetir gerçi karşımda ki de müslüman değil :D

tribanogrami

Ya bu nehirli captchaler var ya sinir ediyo beni. O zaman çift taraftan captcha çözmek güzel oluyor. Bir de benim net çok da hızlı değil. Mesela nehiri tıklıyorum diğeri 1-2 saniyede çıkıyo bir de tıkla tıkla bitmiyor arkadan bir sürü nehir geliyo bi da yanlışlıkla dağa tıklayınca kabul etmiyor. Sinir ediyor zaten bazen nehir görünce captchayi yeniliyorum :)

En çok hoşuma giden de Türkiyeden Türkçe tabelalar :) Türkçe capthca denk gelince benim gibi sevinen mutlu olan var mı acaba ya yoksa uç noktada bi manyaklık seviyesindemiyim acaba :)

eenneess5467

Sen nerelerdesin yaa , muhabettini özledik . whatsapp grubu da kurmuyon zaten , ne oldu ne bitti bilemiyoruz. bişey oldu sandım valla en son sana :)

tribanogrami

XalidHemidov wops enes başka kim vardı https://action-gamble.com/home bu siteden 20k almayan herkes yazsın da toplu olarak yollayım tek tek yollayınca dün kimisine attı kimisine atmadı ilerleyen saatlerde baskını veririz :)

bandanar

Hocam claime verilen mrai düştü sanırım bu geçici mi yoksa kalıcı mı?

tribanogrami

Alıntı yapılan: eenneess5467 - 25 Şubat 2017, 19:51:53
Sen nerelerdesin yaa , muhabettini özledik . whatsapp grubu da kurmuyon zaten , ne oldu ne bitti bilemiyoruz. bişey oldu sandım valla en son sana :)

Sabah yatıyom  öğlen kalkıyorum :)

eenneess5467

cşmbom5467 nin bitcoin czüdan kodu : 1GxYywVR5aBzQvqLYatNsV3gwnxYHDbvpx      eklersen sevinirim :)

tribanogrami

Alıntı yapılan: bandanar - 25 Şubat 2017, 19:53:29
Hocam claime verilen mrai düştü sanırım bu geçici mi yoksa kalıcı mı?

Site admini biraz daha sabredin dedi. Değişicek bu olay büyük ihtimalle. Daha önce bundan daha kötü bi güncelleme olmuştu şimdi %20 chance yazıyo o zaman şansınızı tekrar deneyin diyordu. O zaman tekrar eski sisteme döndüler yakında yine dönerler diye inanıyorum. İnşallah dönerler. Proje geliştiricilerinin halt etmesi tamamen.

tribanogrami

Alıntı yapılan: eenneess5467 - 25 Şubat 2017, 19:55:13
cşmbom5467 nin bitcoin czüdan kodu : 1GxYywVR5aBzQvqLYatNsV3gwnxYHDbvpx      eklersen sevinirim :)

Eklendi

Xibalba