Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozkan1151

Paylist kapatıldı sebebi captcha başına satoshi veren siteler olabilir şuanda captcha başına ödeme yapan siteleri boşuna kullanmayınız ödeme almazsınız zaten onlar farkedip sistemi bakımda falan göstertmişlerdir  :y

Fatih25

Keske hep su paylist kapali kalsada su havuzlarin isleri bitse iste o zaman 3 bin claimlere duser siralama , boylece daha adil ve daha guzel kazanc demek

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Fatih25 - 29 Ağustos 2017, 17:05:48
Keske hep su paylist kapali kalsada su havuzlarin isleri bitse iste o zaman 3 bin claimlere duser siralama , boylece daha adil ve daha guzel kazanc demek

Bi 2-3 saat oldu threshold hala 4700 bi fark olmadı gibi benim düşüncemde olmaz çünkü orda 1 xrb kodunu 2 kişiye vermiyolar 1 xrb kodu aynı anda sadece 1 ip adresinden yapılabilir başka bir ip den yapılmaya başlansa ilk yapan kişiyi atıyor invalid token diyor yani adam ordan verilen xrbdende çözse aynı kendi cüzdanındaki xrb adresiylede çözse yine aynı çözecek onların bize pek bi etkisi yok gibi bence  :y

setek

Alıntı yapılan: Fatih25 - 29 Ağustos 2017, 17:05:48
Paylist kapandığında olan kullanıcılara oluyor, emin olun. Basit olduğu için havuz siteleri veri çekme yöntemini kullanıyorlardı paylistten. Eğer raiblock paylisti çok uzun süre sabit bırakırsa, işin içerisine google chrome eklentileri dahil olur. Doğru captcha girildiği zaman gelen yazıyı sayarlar o eklentiler ve böylelikle havuz siteleri yine çalışır. Tek fark chrome eklentisi kurdurulur.
Kullanıcılarda paylist kapalı kaldığı için kaç claim yaptıklarını göremezler.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Flinter - 29 Ağustos 2017, 18:52:44
Paylist kapandığında olan kullanıcılara oluyor, emin olun. Basit olduğu için havuz siteleri veri çekme yöntemini kullanıyorlardı paylistten. Eğer raiblock paylisti çok uzun süre sabit bırakırsa, işin içerisine google chrome eklentileri dahil olur. Doğru captcha girildiği zaman gelen yazıyı sayarlar o eklentiler ve böylelikle havuz siteleri yine çalışır. Tek fark chrome eklentisi kurdurulur.
Kullanıcılarda paylist kapalı kaldığı için kaç claim yaptıklarını göremezler.

Aynen paylist kapalı ama yinede 3 saat içinde threshold ortalama 200 arttı

Umit_3519

şuan 4900 civarlarında ama peki biz ne kadar çözdüğümüzü nerden anlıcaz boyle gormeden çöz çöz nereye kadar bi yolu yok mu fikri haberi olan var mı insan hızlı ilerledim sanıyo bi bakıyon daha nerdesin böyle kalmaz heralde bi çözümü var mı bilgisi olan yazsın lütfen

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Umit_3519 - 29 Ağustos 2017, 22:03:10
şuan 4900 civarlarında ama peki biz ne kadar çözdüğümüzü nerden anlıcaz boyle gormeden çöz çöz nereye kadar bi yolu yok mu fikri haberi olan var mı insan hızlı ilerledim sanıyo bi bakıyon daha nerdesin böyle kalmaz heralde bi çözümü var mı bilgisi olan yazsın lütfen

Çözüm yok göstermezseler bakamazsın :)) cüzdanına geldiyse xrb geçtiğini o zaman anlarsın

Umit_3519

arkadaşlar ödeme listesi kilitli olduktan sonra çözmeye devam edip xrb sini cüzdanına alan var mı boşuna çözüyormuşum gibi hissediyorum (zopa) şuan 1000 civarındayım sanırım daha var alan varsa paylaşırsa devam ederiz
adamlar honeymoney havuz ve botlara takmış kafayı ilk ödemeleri alan hep bot uygulama diye paylaşım var bi tane bitcointalkta
linki: [spoiler]https://bitcointalk.org/index.php?topic=1381323.6760[/spoiler] en alttaki yorum
ödeme alanın yorumlarını beklıyorum

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Umit_3519 - 30 Ağustos 2017, 09:51:47
arkadaşlar ödeme listesi kilitli olduktan sonra çözmeye devam edip xrb sini cüzdanına alan var mı boşuna çözüyormuşum gibi hissediyorum (zopa) şuan 1000 civarındayım sanırım daha var alan varsa paylaşırsa devam ederiz
adamlar honeymoney havuz ve botlara takmış kafayı ilk ödemeleri alan hep bot uygulama diye paylaşım var bi tane bitcointalkta
linki: [spoiler]https://bitcointalk.org/index.php?topic=1381323.6760[/spoiler] en alttaki yorum
ödeme alanın yorumlarını beklıyorum

ben dün akşam 11 de aldım

mertreizyt