Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LeftSpace

Bence cok iyi.
İngilizcesi olmayanlar bırakacak.
Yapamam diyenler bırakacak.
Gece korkanlar bırakacak .
Arkadaki sesten başı agrayanlar bırakacak.
Hileler yapamacık bırakacak.
Botlar ortadan kalkacak.

Ve Kazananlar sağlı yerinde olup emeğiyle captcha cozenler (Tabi o ses insanı kanser eder :D hastane masrafını cıkarmak lazım d.d)

Sonra gelsin xrbler .d  ($$)

payners

göz ağrısından bari kurtulacağım  :D gözü kapa sayılara bas  (dns) yeni sistemi çok beğendim

LeftSpace

Uyurken yaparsın sen zaten :D  *)

Ozkan1151

Alıntı yapılan: payners - 06 Eylül 2017, 17:11:01
göz ağrısından bari kurtulacağım  :D gözü kapa sayılara bas  (dns) yeni sistemi çok beğendim

gözünü kapadın çok sakinsin captcha çözüyorsun ve birden ne olsun BAS AÇMIŞ GİBİ SES YÜKSELSİN ve korkuyla yerinde zıpla  :D

HexosTR

Yeni sistem çok kötü olmuş. Yakında zamanda yaptıkları hatayı farkedip, eski sisteme geri döneceğini düşünüyorum.

payners

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 06 Eylül 2017, 17:13:05
gözünü kapadın çok sakinsin captcha çözüyorsun ve birden ne olsun BAS AÇMIŞ GİBİ SES YÜKSELSİN ve korkuyla yerinde zıpla  :D
bazıları normalde bir tanesi hakikaten rahatsız edici normal olarak anlamıyorum  anca kulaklıkla falan :D Bu arada bunun botunu yapmaları çok zor ses düzeyleri çok farklı arkadaki müzikte bir botun algılamasını sağlamamak için konmuş :D :D ben beğendim şahsen . Göz ağrısından kurtulduk kafa ağrıyacak artık :D

brkdmn

ben rakamları duyamıyorum cızırtı ve ambulans sesi gibi ses

LeftSpace

bendede uçak sesi var :D deişek mi evleri :D

payners

Alıntı yapılan: HexosTR - 06 Eylül 2017, 17:18:23
Yeni sistem çok kötü olmuş. Yakında zamanda yaptıkları hatayı farkedip, eski sisteme geri döneceğini düşünüyorum.
ben tam tersini düşünüyorum adamlar herkes yapsın para verelim derdinde değiller ki claim yapan 100 de olsa 2000 de olsa adamlar yapanlara ödeme yapacaklar. Ne kadar zor o kadar iyi o kadar az çözen  8) . Çalışan kazanacak. Adamlar her saat aynı değerde xrb dağıtıyor değişen birşey yok .

Faucetman

İki saatdir your your diyo bende 4 diye düşündüm.şimdi anladım zero diyomuş.Bu arada sayı miktarı 5 olmuş.Yapılacak o kadar yöntem varken en kotüsünü seçtiler.bari fondaki sesi kaldırsalar