Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: hkn2017 - 16 Eylül 2017, 18:38:44
raiblocks sitesine ulaşılamıyor :(

Raiblocksa ulaşılamıyor ama faucete girilebiliyor burdan girebilirsiniz
[spoiler]https://faucet.raiblockscommunity.net/[/spoiler]

setek

Tövbe bismillah noluyor ya :D
[spoiler][/spoiler]

tuhaf

Arkadaşlar konu dışı ama bu isleri bilmiyorum bir arkadaşım kredi kartıyla bitcoin almanın bir yolu varmı diye sordu bilgili arkadaşlar beni aydınlatabilir mi

Ozkan1151

Alıntı yapılan: tuhaf - 16 Eylül 2017, 20:11:16
Arkadaşlar konu dışı ama bu isleri bilmiyorum bir arkadaşım kredi kartıyla bitcoin almanın bir yolu varmı diye sordu bilgili arkadaşlar beni aydınlatabilir mi

kredi kartıyla derken taksitli mi almak istiyor

normal alacaksa direk koinim ve btctürke bakabilir ayrıca bu forumdanda satanlar var onlardanda alabilir

tuhaf

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 16 Eylül 2017, 20:23:07
kredi kartıyla derken taksitli mi almak istiyor

normal alacaksa direk koinim ve btctürke bakabilir ayrıca bu forumdanda satanlar var onlardanda alabilir
tek çekimmiş. Şimdi sordum amacın ne dedim yurtdışı sitelerden btc ucuza alıp türk sitelerde daha yüksek kurdan bozduracakmış böyle bisey mümkun mü?
Mümkün degilse de kredi kartı ile tek çekim btc alinabilecek yurtdışı siteleri var mı

Ozkan1151

Alıntı yapılan: tuhaf - 16 Eylül 2017, 20:37:29
tek çekimmiş. Şimdi sordum amacın ne dedim yurtdışı sitelerden btc ucuza alıp türk sitelerde daha yüksek kurdan bozduracakmış böyle bisey mümkun mü?
Mümkün degilse de kredi kartı ile tek çekim btc alinabilecek yurtdışı siteleri var mı

bence siteleri zarar ettirmesi mümkün olamaz ona göre türk sitelerde kurunu ayarlıyor çünkü onun dışında yurtdışı site bilmiyorum

setek

Alıntı yapılan: tuhaf - 16 Eylül 2017, 20:37:29
Bu, bir borsadan alıp başka borsadan satma olayına arbitraj deniyor.
[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=Pm5XiwzU9z8[/spoiler]
bu videodan detaylarını öğrenebilir arkadaşınız.
Her borsanın fiyatlarının ayarlanması belirli bir fee ücreti ve hizmet kalitesine göre belirlenir. Hesaba 1 dakika içerisinde yatırıyorsa btc fiyatı yüksektir. 10 gün içerisinde yatırıyorsa fiyatı daha da aşağıdadır. Bu gibi kriterlere göre belirlenir vs.
videodan daha detaylı öğrenebilirsiniz :)
Kredi kartı ile btc almayıda,
[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=iaX6U6QX0pc[/spoiler]
şu videodan detaylı öğrenebilirsiniz.

pyremis

captcha çözmek imkansız sesi bi açıyom rasgele bişiler söylüyo ne söylediği hiç bir şekilde anlaşılmıyorki siz nasıl anlıyorsunuz

setek

Alıntı yapılan: pyremis - 17 Eylül 2017, 10:49:50
captcha çözmek imkansız sesi bi açıyom rasgele bişiler söylüyo ne söylediği hiç bir şekilde anlaşılmıyorki siz nasıl anlıyorsunuz
Kulaklıkla çözmelisiniz bu 1.
2.si aralardan one two falan diyor onları yazacaksınız :)
Kulaklık çok önemli hocam.

semercan

captcha süreleri sizde de 20 saniye üzerine çıktımı  (prt)