neobux hesabımı açtırdım

Başlatan ucenmi, 01 Haziran 2011, 17:57:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ucenmi

Arkadaşlar bot kulladığın hesap hepinizin bildiği gibi kapatılmıştı ve benim nerdenyse sadece %5 gibi bir rakamda kaçak tıklamam yakalanmış bende bu konunun üstüne gittim bot kullanmıyorum dedim iki gün süren uraş sonucundan hesabım açıldı :D

nouma26

Hayırlı olsun.Ben de ısrar ettim ama beni pek tınlamadı.Bizim hesap hala kapalı...

ucenmi

Alıntı yapılan: nouma26 - 01 Haziran 2011, 21:27:58
Hayırlı olsun.Ben de ısrar ettim ama beni pek tınlamadı.Bizim hesap hala kapalı...

hani ticket attığında sana kaç tane illegal tıklama yaptığını yolluyorlarya orası için kaç dediler ? bana 250 tanemi öyle bişi dediler ben iki üç aydır hergün 30 click yaptığımdan düşük bi yüzdeydi

nouma26

Tam hatırlamıyorrum ama 400 cıvarında birşeydi ve 2 gün kullandım sadece.İşin garip yanı 1-2 hafta öncesi 2 dolarlık bir deneme çekimi yapmıştım....

ucenmi

Alıntı yapılan: nouma26 - 01 Haziran 2011, 23:47:19
Tam hatırlamıyorrum ama 400 cıvarında birşeydi ve 2 gün kullandım sadece.İşin garip yanı 1-2 hafta öncesi 2 dolarlık bir deneme çekimi yapmıştım....

ALLAH allah sen zaten 2 yada 3 gün kullanıp para istedin ne ara 400 tane oldu neobux sitesinde o kadar reklam çıkmıyorki bence bu işin içinde başka bişi var gibi zaten bottan olsa ben 2600 click yaptım hepsi botla sen düşün gerisini . neobux sitesine bişi olmaz inş

nouma26

Bende hatırlamıyorum ama adminimiz hatırlıyor işte.Gelen mesajların içeriği öyleydi ve autoclicker kullandığım yönündeydi.Ama bende bu kadar çok olmasına şaşırmadım değil.Neobux bi da sorun çıkarmak istiyor gibi.Baksana kullanmayan @Bilge arkadaşımızı bile suçladılar.Hayırlısı diyelim.

ucenmi

neobux sitesidemi çatırdıyor anlamıyorumki :(

ElisaMcCline

Başka bir sorun var arkadaşlar.
2 yıldır üye olan ve düzenli tıklayan refime de 460 kadar diyerek suspend ettiler. İnsaf yahu 2 yılda kaç reklam tıklamıştır bu kişi.. bir oran yapar adam. Bağlantı hatası olur, viriz olur, kendi hataları olur......
Bence biraz abartıyorlar bu ara.

Hayırlısı diyelim..

Hee bir de Cristina ya düşen yandı. Hatunda keçi inadı var. Daha önce neo forumda da bahsetmiştim kendisinden :)
Kulakları çınlasın :)

ucenmi

hocam benimkini Cristina açtı :D demek neymiş biraz hanımlarım dilinden konuşmayı bileceksin ;) :D

ElisaMcCline

Direk refim de bayandı, ondan mı acaba, çekememezlik durumu mu var :)