Flitzinvestments (SCAM)

Başlatan Maverickk, 26 Haziran 2012, 13:05:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maverickk

(scm)

SCAM

5 günlük bir site MNO da 2 haftalığına sponsor oldu.2 adet planı mevcut.Günlük kazandıklarınız otomatik olarak gönderiliyor ve üye olma derdi yok...

Maverickk

Bu arada ben 300 dolar yatırdım söylemeyi unutmuşum:)Site en kötü 2 turn gider gibi duruyor hayırlısı...

ElisaMcCline

Burayı forumda soran arkadaşlara önermiştim.. ben sadece uzaktan tanımaya çalışıyorum şimdilik.
Bakalım ben de merak ettim akıbetini sitenin :)

avni59

otomatik derken tam vaktindemi ?24 saat sonra dimi

Maverickk

Alıntı yapılan: avni59 - 27 Haziran 2012, 08:14:09
otomatik derken tam vaktindemi ?24 saat sonra dimi

Valla dün öğlen yatırdım şu anda kalktığımda yatmıştı.Kendilerinin otomatik gönderme yaptıkları saatler var...

avni59

10$ attım bakalım

ceykan_42

durum nasıl yatırılıyormu bende gircem 100 dolar olarak maverik senın referal lınkınle bilgini bekliyorum önerebılecegın sıtelerde vardır tabıkı hyip türü tavsiyelerinide ayrıca bekliyorum sımdıden tşkler

Maverickk

Alıntı yapılan: ceykan_42 - 29 Haziran 2012, 02:09:46
durum nasıl yatırılıyormu bende gircem 100 dolar olarak maverik senın referal lınkınle bilgini bekliyorum önerebılecegın sıtelerde vardır tabıkı hyip türü tavsiyelerinide ayrıca bekliyorum sımdıden tşkler

Hocam hala gidiyor site valla.Bundan önce blitzinvestment adıyla açılan site 2 ay gitmiş.Sonuçta bir HYIP ama daha açılalı 2 hafta bile olmadı iyi gözüküyor durum...

arhpositif

günde % 15 veriyor doğrumudur

Maverickk