Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

aylık 2 konu fikri güzel ancak başka yerlerde  konuda açacak millet yeni site bölümüne getirmek lazım oda bildigim kadarıyla smf de imkansız o zaman aylık 2 konu fikri suya düşer adminler bunları takip etmekle uğraşamaz ama tanıtan arkadaşa destek olup hızlı ödeme almasını sağlamak en iyi yöntem ama oda üyelik yükselten arkadaşlara haksızlık olabilir yani bu sorun her yönüyle iyi bir yere çıkmıyor en iyisi 1 haftalık siteler tanıtılmasın hiç yoktan ortada site kalabılığı ve güvenilirlik hakkında bilgi olur.

Coulers79

Hakikaten Elisamccline nerelerde? Tatile falan mı çıktı? Bak şimdi iyice merak ettim.

tolgacan86

Alıntı yapılan: Coulers79 - 19 Haziran 2013, 15:51:05
Hakikaten Elisamccline nerelerde? Tatile falan mı çıktı? Bak şimdi iyice merak ettim.

Alıntı yapılan: enderege - 19 Haziran 2013, 12:30:52
Şu anda büyük bi ihtimal havuz başında martinisini yudumluyordur.  :D

;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 19 Haziran 2013, 10:00:54
@elisamccline, nerelerde? Bilen var mı? Kaç gündür foruma uğramadı. Bileydim açmazdım bu konuyu :)

Ne güzel fikirler beyan edilmiş işte. Benim olmam şart değil. Bir sürü fikir paylaşılmış. :)

Alıntı yapılan: enderege - 19 Haziran 2013, 12:30:52
Şu anda büyük bi ihtimal havuz başında martinisini yudumluyordur.  :D

Yudumladım geldim :)

Konuya dönersek;

Bu ve benzer konularda ben de gider ayak birkaç rahatsızlığımı dile getirmiştim aslında.
Bu yüzden zaten aklımda zaten bir çözüm var. Kısa zamanda bilgi vermeye çalışırım. Daha önce SMF ile ilgili birkaç bilgi ihtiyacım olacak :)

Yazılanlara istinaden de, birkaç bilgi paylaşmak isterim:

Mutlaka zaman geçip unutanlar da var. Ama bu işi sadece tanıtım yapıp ref gelirse siteye devam ederim gelmezse etmem şeklinde yürütenler de var.
Bazı arkadaşlarımız benimsemese de bu da bir kazanç yolu. Bu şekilde yürüyen çok kişi var. Ancak bu forum buna uygun değil ve kısa sürede bırakıp gidiyorlar.

- Evet, kimine/sitesine göre mantıklı, kimine7sitesine göre mantıksız da olsa, ödeme kanıtı konusunun şart olmasını düşünen arkadaşlarda hep oldu.
Sadece ödeme kanıtı sunulan siteleri benimseyenler için ödeme kanıtları alanımız mevcut.
Kanıtlar ref linleriyle beraber paylaşılıyor. dileyen tanıtım alanını değil, kanıt alanından site takip eder ve böylece hem ödeme yaptığını bildiği bir siteye,
hem de bunun için büyük ihtimalle yatırım ya da tanıtım için para harcamış birinin refi olur. İlk ödemeleri almak özveri gerektirir.
Dolayısıyla her şartta, bu konu için kriterlerden biri bu olmamalı. Ve bunu benimseyenler için çözüm zaten forumda mevcut.

- buxhostlarla ilgili sürekli soru işaretleri doğuyor ancak yasaklamak doğru gelmiyor.
Zamanında uzun süreli ve düzgün buxhostlar da oldu. Clixsense de başlangıçta bir buxhosttu. bunu unutmamak gerekiyor.
Bu sebeple buxhost tanıtımını yasaklamak istemiyorum ama daha tanıtımında SCAM diye bağıranlar var.
En azından tanıtan arkadaşların biraz daha özen göstermesi gerekiyor.

- Birden çok reflink, sadece kimin olduğu belli olmayan konular yaratmayı sağlar. bunu kaldırabilecek sayıda üyeye sahip forumlar için yürütülebilirdir.
Bunun amacı zaten kişilerin kendilerine ait olan konularıyla ilgilenmeleri. Konularının bu forumda bir değeri olduklarını görmeleri.
Dolayısıyla şu anda yürütüldüğü gibi, üyeler arası dayanışma ile konuların tanıtım ref linkleri el değiştirebiliyor. Bu tamamen sizler arasımdaki arkadaşlık ve dayanışmaya kalmış.

- Konuyla alakasız da olsa, konusu geçmiş madem ben de hemen iliştireyim :)
Cfaiir den ben de dertliyim, Tanıtımı yapan bekeli arkadaşımız da dahil, kimse ref alın para harcayın demedi zaten.
Sahibi ve başında bizlere kemik olarak sitenin sunduğu özelliklerle yatırım gücü olanlar düşüncelerini paylaşarak yatırım yaptı.
Sitenin şartları ise yatırımları aldıktan bir süre sonra tamamen farklı bir hale getirildi. Bu konuda kimsenin yapacak birşeyi yok.
Site PTC sitesi falan değildir. İkinci ve hatta melez bir RW olmuştur diyebiliriz. Değerlendirmelerinizi bu yönde yapın.
Siteden kesinlikle ref kiralamayın diyebilirim. DR bulma olasılığınızı değerlendirip Upg almanızda bir mahsur yok bence. Yatırımınızı upg zaten çıkartıyor.
En azından DR bulabilecekler, reklam yapanlar, upg almaya çekinmesin. bu daha doğru bir cümle oldu sanırım :)

Konu biraz geride kalmış ama, farklı düşünceleri olanlar varsa paylaşmaya devam edebilir.

bekeli

Paylaşılan fikirler neticesinde ve bu konu açıldıktan sonraki durum dolayısıyla konunun kilitlenmesini talep ediyorum.

KİLİT...

hakanatik01

Güzelim geyik konusu bence kilitlenmesin geyik alanına taşınsın buda son geyiğimdi :P yeni gelen 1 iletisi olup bir daha foruma gelmeyen üye için yazmıştım burayada alıntı yapayım :P kendimi çok seviyom kendi kendime alıntıda yapıyom :P :))
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Haziran 2013, 11:34:20
[bu sözlerim size]Tanıtımı beğenmedim;Bot gibi açılmış konu baştan savama heryere kopyala yapıştır tarzında;Başlıkta forex olmasa ne ule bu diye bakıp durucam;

[Bu sözlerim genel olarak]Size değil sözlerim yeri geldi konu altında söylemek istedim;
Bu konuyada el atsak iyi olucak gibi önüne gelen konu açıp gidiyor uğramıyor birdaha mesaj sayısından kontrol edilemez,herkes saçma sapan birşey yazar falan denmişti ama en azından bir sınırlama olur yoksa gelip site tanıtıp kaçan kişi sayısı çoğalmaya başladı;ek oalrak bir önlemde forumda belli süre aktif olmayan konuda açamaya bilir gibi bir önlemde olabilir bazı sitelerde para çekimi için "7 günden kısa süreli üyelere ödeme yapmıyoruz" mantığında birşeylerde yapılabilir mi bilmiyorum,Haydara selamlar hocam :)

Şaka bir yana kişlitlenebilir tabiki benden beyaz bayrak artık  herşeye :P sanki bir biz rahatsızız gibi oluyor bu durumdan ulen acabamı diye şüphe etmeye başlıyorum kendimden de ,çoğunluk memnunsa bende memnun olmak durumdayım değil mi  eee mecburr :)

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Haziran 2013, 17:21:09
Güzelim geyik konusu bence kilitlenmesin geyik alanına taşınsın buda son geyiğimdi :P

destekliyorum:P

hakanatik01

Dağılalım :P :D yeni konunda hayırlı olsun :D ama üye olamıycam,uzun ömürlü bir site olursa yetişirim sanırım  :)

fkork

şimdi, konu başlığına dönecek olursak, sorunuza cevap vermek amacı ile yeni site tanıttım.......:p

arshi

Alıntı yapılan: fkork - 28 Haziran 2013, 17:23:29
destekliyorum:P

Normal şartlarda  "o zaman ben de desteklemiyorum ulen" demem gerekirdi ama işin içinde bekeli olunca olay biraz karmaşıklaştı. Ha, bekeli mi hakacu mu derseniz hiç düşünmeden sicher derim o ayrı. Ne yapacağımı bilemedim :P

Konu neydi bu arada ???