Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Yok ya daha önce söyledimde gözden kaçmıştır gene hatırlatma yaptım :P :)  Aklına gelenide söyle PTC ciler birbirine giricek yoksa :P neyse daha öncede dedim bu konu beni aşr zati :) PTC ile ilgilenen arkadaşlar bulucaktır en doğru yolu...
Dizi bakmaya gidiyom  görev gelirse dürtün :P

edt:şimdi farkettim hayırlı olsun dışında geyiksiz ilk mesajında hayırlı olsun :P

arshi

Muhatap alınacak kısım her zaman son mesajdır -bi geyik atasözü- :g

Girsinler beni de ilgilendirmez, ben kimseye destek olmuyorum zaten :P

hakanatik01

Alıntı yapılan: Arshi - 17 Haziran 2013, 02:00:08
Girsinler beni de ilgilendirmez, ben kimseye destek olmuyorum zaten :P
:))  :))  bu fikir tamamen olayı bitirir işte dedim ben arshi çözer bu işi diye ne site tanıtırım ne ref olurum bende arkadaş :P :))

edt:atasözüne uydum sadece son kısmı muhattap aldım hakkaten ilgnç :P

Coulers79

Biz burada mesajlaşırken yeni siteler bölümüne bakılınca 0.01$ kazandıran PTC'ler tanıtılmış.
Benim eskiden ilk kriterim günlük 0.05$ civarı kazandırmasıydı.

arshi

İşte o yüzden bi türlü PTC işine giremedin hocam, 0.05 veren site kalmadı piyasada :P

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Haziran 2013, 02:03:32
ne site tanıtırım ne ref olurum bende arkadaş :P :))

Tanıtım yapanların halini görmüyor musun arkadaş; bi tolungaç geliyor orası olmamış, bi öteki ehtiyar geliyor burası eksik, öteki der tabloyu göremiyorum, biri der scam olunca niye dürtmüyorsunuz :P Çekilecek dert değil.. :D

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Haziran 2013, 01:30:13
Açın yatırımcının önünü :P  :)

Hakan ve bu konuda fikirlerini paylaşmış değerli arkadaşlar,
yanlış anlaşıldığım hissine kapıldım.
Kesinlikle amaç yatırımcının önünü açmak değil.
Özetle; yineliyorum meseleyi.
Eskiden, daha az aktif üyemiz varken bir site tanıtıldığında 10-15 ref gelirdi.
Şimdilerde daha fazla aktif üyemiz varken çok site tanıtımı yapılmasından ötürü 1-2 ref geldiği görülmektedir.
Yakınlarda (4 aydır) site tanıtmadım ama site tanıtan arkadaşlardan gelen bilgiler bu yöndedir.
Aktif üye sayımız artmışken gelen ref sayısının düşmesinin nedeni ise bana göre hergün her yeni çıkan sitenin tanıtımının yapılmasıdır.
Daha araştırma yapmadan, incelemeden, nedir, ne değildir bilgilerine ulaşmadan yapılacak tanıtım ve üyelikler de maalesef genelde kötü sonuçlar doğurmaktadır.

Katılımın artması, tanıtılan site kalitelerinin artması gibi gereksinimler nedeni ile site tanıtım politikasında birtakım değişiklikler yapılabilir mi? Soru ve temel düşünce budur..

Yatırım meselesi daha sonra gelen bir meseledir. Yoksa yatırım yapmayacaklar site tanıtmasın gibi bir izlenim oluşurki bu da haksızlık olur. İsteyen yatırım yapar, isteyen yapmaz. O tanıtan kişinin tasarrufundadır. Bu nedenle Hakan'ın açıklaması üzerine bu mesajı yazma zorunluluğu hissettim.
Amaç sadece ve sadece forum verimliliğini artırmaktır. Eğer şu anki verim herkesi tatmin ediyorsa bu konu silinebilir. Yazılanlar söylenmemiş kabul edilir ve herkes bildiği yolda devam eder.
Kendim için yazsam bu kadar detaylı yazmazdım. Forumumuzda yeni üye olan ve site tanıtan arkadaşlar için yazıyorum. Sonra adamlar konuyu açıp tekrar gelmiyorlar buraya. Çünkü ref gelmemiş. O kadar uğraşmış konuyu açmış koskoca forumdan 1-2 kişi gelmiş. Neden gelsinki tekrar foruma..
Sadece bu forumda aktif olma sebebim, buradaki kaliteli yönetimdir.
Kuralların belirli ve uygulanabilir olmasıdır. Ama hergün sürekli ne idiğü belli olmayan siteler tanıtılırsa diğer forumlara göre üstün olan özelliklerde azalmalar olacağı kanaatindeyim.

sicher

@bekeli açıklaman süper olmuş katılıyorum diğer hakan arkadaşada katılıyorum çünkü herkezin düşünce tarzı birbirinden farklı (bişeyler daha yazım diodum aklıma gelmedi.... :D )

ýrmakk

Bekeli hocam konuyu açtığınız için bu konu tartışıldığı için ben çok memnun oldum. Fakat dediğiniz gibi sanırım konu biraz dışına taştı.Ancak yanlış anlaşıldığınızı düşünmeyin siz çok güzel bir konuya parmak bastınız ve güzel de özetlemişsiniz. Dediğiniz gibi daha önceden bir konu tanıtıldığında siteye devam etmeye yetecek kadar ref gelirdi.Eskisi gibi değil şimdi o kadar fazla site açılıyor ki günde 3-4 tane PTCsitesi açılıyor ve forumda tanıtımda baya fazla. Dediğiniz gibi hangisine destek verilmeli. Birde herkesin yeterince takip ettiği sitesi olduğu için yeni siteye yer açmakta zorlandığından destek veremiyor yeni sitelere. Hergünde listesine 1 site daha eklemek istemediği için destekte olamıyor. benim kanaatim bu elbbette aksimi düşünenler olacaktır.

Alıntı yapılan: sicher - 17 Haziran 2013, 11:22:14
@bekeli açıklaman süper olmuş katılıyorum diğer hakan arkadaşada katılıyorum çünkü herkezin düşünce tarzı birbirinden farklı (bişeyler daha yazım diodum aklıma gelmedi.... :D )
Diğer Hakan kim ya  (d) kaçtane Hakan var bu forumda

hakanatik01

Benim dediklerimde yanlış anlaşılma olmasın he :P yatırım yapanlarda yapmayanlar katar site tanıtma hakkı var tabikide;

benim fikrim bu yönde olurdu diyorum X kişisi ve Y kişisi aynı iki siteyi tanıtsa ben yatırım yapan arkadaşın refi olmak isterim hem daha çok katkımız olur hemde yatırım yapan arkadaşın öncelikle zararını çıkarması gerekir diye düşünerek o yüzden tanıtılan konularda ref olmuyorum artık tıklayabilcek sitem varsa siteler hakkında yapılan kampanyalardan geliyorum [kazancın %50'sini veren v.s. tarzında] arkadaşları bekliyorum çünkü belli bir yüzde veriyorsa yatırım yapmıştır diye düşünüyorum...

tolgacan86

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Haziran 2013, 15:02:07
Benim dediklerimde yanlış anlaşılma olmasın he :P yatırım yapanlarda yapmayanlar katar site tanıtma hakkı var tabikide;

benim fikrim bu yönde olurdu diyorum X kişisi ve Y kişisi aynı iki siteyi tanıtsa ben yatırım yapan arkadaşın refi olmak isterim hem daha çok katkımız olur hemde yatırım yapan arkadaşın öncelikle zararını çıkarması gerekir diye düşünerek o yüzden tanıtılan konularda ref olmuyorum artık tıklayabilcek sitem varsa siteler hakkında yapılan kampanyalardan geliyorum [kazancın %50'sini veren v.s. tarzında] arkadaşları bekliyorum çünkü belli bir yüzde veriyorsa yatırım yapmıştır diye düşünüyorum...

Burada gizli bir teşvik seziyorum sankim :P

Hangi sitenin kampanyasıyla başlasam :P