Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıcısı illaki olur bu tarz bir oluşumun bencede referans gruplarından pek farkıda olmaz o yüzden,Referans grubu gibi oluşturabilirsin forumlarda,şu şu sitelere refim olanlara BOT veriyorum tarzında ama risklerini falnda yaz ki sonra sorun olmasın kullanacak olan riskleri bilerek kullansın sonrasında ;senden ref olanada botu yollarsın olur biter isteyen botu kullanır isteyen  kullanmaz :) Bence aç bir grup,katılımı gör istersen diğer forumlarda falanda aç ona göre karar verirsin şartlarını belirtirsin uygun olan aklına yatan sana başvuruda bulunabilir...

mtoy76

Alıntı yapılan: enderege - 01 Haziran 2014, 12:45:42
Ben bir siteye giriyorsam yatırım için girerim. Yatırım yapacaksamda yatırımı böyle bir şeyle riske etmem şahsen. Sen bunca zamandır ödeme  alıyorsundur ama bu bir risktir bence. Standart devam eden üyeler için sözüm yok.

Standartlar için düşünüyorum. Forumda o kadar çok standart üyeler vardi dünya kadar sitelere tıklıyor.

mtoy76

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Haziran 2014, 13:01:59
Alıcısı illaki olur bu tarz bir oluşumun bencede referans gruplarından pek farkıda olmaz o yüzden,Referans grubu gibi oluşturabilirsin forumlarda,şu şu sitelere refim olanlara BOT veriyorum tarzında ama risklerini falnda yaz ki sonra sorun olmasın kullanacak olan riskleri bilerek kullansın sonrasında ;senden ref olanada botu yollarsın olur biter isteyen botu kullanır isteyen  kullanmaz :) Bence aç bir grup,katılımı gör istersen diğer forumlarda falanda aç ona göre karar verirsin şartlarını belirtirsin uygun olan aklına yatan sana başvuruda bulunabilir...

çok teşekkür ederim yorumların için. Ben programı satmayacağım sadece benim refim olanlara botu vereceğim hepsi bu.
Evet buradaki yorumlara göre  grup açmak en doğrusu ama diğer kullanıcılarında fikrini ve yorumlarını bekliyorum

ElisaMcCline

Bence standart olup da bir sürü siteye tıklayan kullanıcılar için gayet iyi bir düşünce.

Tabii ki yukarıda belirtilen çekincelerle birlikte:
- Farkediliğ banlanma riski her zaman var, ama zaten tıklamadığın bir site için kayıp mı olur tartışılır :)
Herkesin risklerden tamamen haberdar edilmesi bu konuda önemli.

- Evet , konu bir referans grubu konusu olur. Ancak geri iade edilen kazanç değil. Karşılık olarak verilen iş kolaylığı.

mtoy76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Haziran 2014, 13:58:15
Bence standart olup da bir sürü siteye tıklayan kullanıcılar için gayet iyi bir düşünce.

Tabii ki yukarıda belirtilen çekincelerle birlikte:
- Farkediliğ banlanma riski her zaman var, ama zaten tıklamadığın bir site için kayıp mı olur tartışılır :)
Herkesin risklerden tamamen haberdar edilmesi bu konuda önemli.

- Evet , konu bir referans grubu konusu olur. Ancak geri iade edilen kazanç değil. Karşılık olarak verilen iş kolaylığı.

Evet "ama zaten tıklamadığın bir site için kayıp mı olur tartışılır " bu yorumuna katılıyorum. Dediğiniz gibi iş kolaylığı. Forumda beni bilen arkadaşlar var. Bir site için DR ye ihtiyacım olmadığını bilirler. Benim amacım sadece forum üyelerine, standart üyelere iş kolaylığı olsun istiyorum. Tabiki her zaman risk var. reklamları ayarlıyorsun cheat reklamıda  ayarlıyorsun sistemi ne zaman değiştirecekler fark edemiyorsun. O zaman ban yeme ihtimalin var tabiki

Cronoss

Elbette bu riskli bir olay fakat bot kullanacağınız siteye yatırım yapmak zaten delice, büyük ihtimal banlanırsınız ve paranız çöpe gider.
Ama burdaki işin özü şu piyasada ödeme yapan pek çok site var bu programlar sayesinde 15-20 sağlam siteye tıklattık diyelim eninde sonunda çoğundan ödeme istersiniz. bu oturduğunuz yerden para kazanmak demek. düşünsenize bikaç ay sonra 15-20 bilemedin daha fazla bir siteden girip sadece ödeme talep edeceksiniz. Güzel iş değilmi.her birinden 3-5 dolar isteseniz, varın hesabını siz yapın.

Bu olay iş yükünü azaltmak ve yattırım yaptığınız sitelere daha fazla zamanınmızı ayırabilmek demek.Kendime özgü naçizane yorumum. tüm mod arkadaşlara ve yönetime saygılar. Dostum sana da kolay gelsin.

mtoy76

Alıntı yapılan: Cronoss - 01 Haziran 2014, 14:48:31

Bu olay iş yükünü azaltmak ve yattırım yaptığınız sitelere daha fazla zamanınmızı ayırabilmek demek.Kendime özgü naçizane yorumum.

Çok teşekkür ederim. Yorumunu katılıyorum. Benimde yapmak istediğim bu ama pek istekli üye bulamadım bakalım

hakanatik01

Ben zaten satış amaçlı demedim :) Ref grubu gibi yapabilirsin ;
Sen tıklardan belli yüzde değil, bot vermiş oluyorsun işleri kolaylaştırıyorsun.Benim demek istediğim havuz gibi oluşuma gitmekti, Havuza katılan arkadaşlara % olarak değil BOT'la geri ödeme vermek gibi düşünülebilir
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/
bu alandaki gibi demek istedim :) Sen sitelerini yazarsın gelen gelir senden DR olur sende botunu verirsin o arkadaşımıza ;neyse (yvr) gari :) düşünce olarak bence güzel boşuna tıklamasınlar en azından scam olma ihtimali yüksek sitelerde (1-2 ödeme alınıp scama karışan siteler için( en ideal olan bu tarz bir oluşumdur :P ;)

aydyar13

Üyelik yükselttiğiniz kaç site var bilmiyorum ama bunun için net bir konu açarsanız farklı forumlarda da katlımcı bulabilirsiniz. Biraz mevsim ters yalnız örneğin ben denemek isterdim ama 1 hafta sonra sadece pro nun fixed reklamlarına tıklayabilicem :(

Eğer fuse,zap,pro,neo dışında fazla üyelik aldığınız site varsa scam olmayan direk havuz grubu da oluşturabilirsiniz bence katılım gene olur.

Hayırlı kazançlar :)

mtoy76

Alıntı yapılan: aydyar13 - 01 Haziran 2014, 15:20:58
Üyelik yükselttiğiniz kaç site var bilmiyorum ama bunun için net bir konu açarsanız farklı forumlarda da katlımcı bulabilirsiniz. Biraz mevsim ters yalnız örneğin ben denemek isterdim ama 1 hafta sonra sadece pro nun fixed reklamlarına tıklayabilicem :(

Eğer fuse,zap,pro,neo dışında fazla üyelik aldığınız site varsa scam olmayan direk havuz grubu da oluşturabilirsiniz bence katılım gene olur.

Hayırlı kazançlar :)

aslında şöyle düşünüyorum. Bir site çıkınca istekte bulunullur ben onun programını yaparım ve üye olurum sonrasında benim refimle üye olanlara botu yollarım. Üye olunur sonrasında botu çalıştır keyfine bak. Hergün bilgisayarın açılışına konulur isterseniz login olup tıklar.

NOT: Tabiki bot verdiğim kişi başkasına bot dağıtamaz. Yoksa 1 kişiye verince herkez arasında dolaşır. Dağıtamama işlmeinide yapmak lazım. Yani Aktivasyon işlemi.