Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Ödeme ayrı bir şey kazanç ayrı bir şey. PTC'de herkes yüksek kazanç elde edemez, yüzlerce DR ve yatırım yoksa yok öyle bir şey.

Milletin her ödemeyi kazanç zannetmesini anlamıyorum. :m Bu ara işe yarar kazanç youtube'da, onunda içine etmezler umarım.

hakanatik01

Forumda para konuşmayı pek sevmeyiz ondan pek yazan olmamıştır belki :P :) Kimine göre çok kimine göre az olabilir :P sana 1000$ çok gelir bana yetmez misal v.b. konunun sakıncası da yok isteyen yazabilir kiltleme isteğinde karalımısın sonra kilitlemediler demeyesin :P   ona göre yazıcam :PP (gyk) :D

ElisaMcCline

Açıkçası ben kend adıma,
Daha az kazanan arkadaşlara ayıp olmaması için yazmak istemedim. Ödemeyi aldığımızda o ilk heyecanla paylaşıyoruz zaten :)
PV de birkaç ödeme oldu, yeni başlayıp 0,00000000000005 lerle uğraşanları görüyoruz. Onu bile şimdi paylaşmayayım dedim bıraktım.
(sıfırlar gözünüze çok gelmesin, Jo beyfendi aynı anda 100 tane 0,0005 lik atınca, daha fazla da sıfır oluyor :P ben az bile yazdım :P )
Nasıl olsa sitenin ödemeye devam ettiğini gösterenyeterince kanıt giriliyor foruma :)

fkork

Uzun süredir ara verdiğim ptc ye sizlere destek olma amaçlı geri dönmek istiyorum.... Muhtemelen bütün üyeliklerim kapanmıştır. Neobux dahil hiç bir siteyle ilgim yok...

Yalnız bir iki küçük problem var; bilgisayarım bozuldu ve internet bağlantım kesildi...

Özetle, bana bir bilgisyar alıp bir de internet bağlantı ücreti taahhüt eden biri olursa istediği sitelerde refi olabilirim...

enderege

neo dahil imzamdaki sitelere beklerim. :)

Marka ve model ver yeter. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

enee biz buradaki üyeliğini askıya alıp kapatmayı unuttuk hemen hallediyorum :PP :D bkz. gelirkapisi TOS 3.1 1 ay foruma giriş yapmayan üyelerin hesapları kapatılır 

gsliali30

hocam onları sağlıycak gücüm yok ama benim bilgisayarı yarım gün ben yarım gün siz kullanabilirsiniz :D

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

fkork

Alıntı yapılan: enderege - 29 Ocak 2015, 23:47:37
neo dahil imzamdaki sitelere beklerim. :)

Marka ve model ver yeter. :P

Marka önemli değil, 2013 model üstü olsun yeter....

hakanatik01

Tosun en sevdiğim maddesi :PP :D Her forumda/site de sakata gelmeyek diye ilk onu okurum