İnfinitytrafficboost - Reklam İzleyerek Bitcoin Kazanıyoruz

Başlatan btcincome, 26 Şubat 2017, 19:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ONLYBLUE

S.a bu siteden nasıl çekim talep edebiliyoruz.Earnings yazan kısımda btc adresimi tanımladım ama çekim kısmını bulamadım sitede.

btcincome

Alıntı yapılan: nicotine - 12 Mart 2017, 18:38:57
En fazla 7 tane mı veriyor. Dün 100 reklam izledim bugüne 7 paket eklemislerdi

Ona hiç dikkat etmedim @nicotine .

Normalde 100 izlemeye 10 hisse eklemeli.

btcincome

Alıntı yapılan: ONLYBLUE - 12 Mart 2017, 21:28:43
S.a bu siteden nasıl çekim talep edebiliyoruz.Earnings yazan kısımda btc adresimi tanımladım ama çekim kısmını bulamadım sitede.

Merhaba @ONLYBLUE.
Forumumuza hoş geldin.
2. mesajını paylaştığım bir sitede yorum olarak görmek güzel. :)

Çekim kısmı yok sitemizde.
Site 2 haftada bir otomatik ödediğini söylüyor.

Ödeme aldığım gibi burada paylaşacağim.

btcincome

Alıntı yapılan: Swarley - 12 Mart 2017, 19:03:20
Bunları tamamlamak gerekir mi ? Tamamlamaya çalıştığımda takılıp kalıyor

http://i.hizliresim.com/nRm3O5.png

Ben ilk 4 adımı tanımladım @Swarley ve tanımlarken sorun yaşamadım.

Mecburi mi değil mi bilemiyorum.

ONLYBLUE

Alıntı yapılan: btcincome - 12 Mart 2017, 21:52:46
Merhaba @ONLYBLUE.
Forumumuza hoş geldin.
2. mesajını paylaştığım bir sitede yorum olarak görmek güzel. :)

Çekim kısmı yok sitemizde.
Site 2 haftada bir otomatik ödediğini söylüyor.

Ödeme aldığım gibi burada paylaşacağim.

Teşekkürler.

btcincome

Merhaba arkadaşlar.

Sitemize ödeme tarihleri konusunda mail attım ve aşağıdaki mail geldi.

" Hi,
I believe that we have set the 1st - 5th and 15th to the 20th as the Twice a month payouts for surfers rewards.
That would mean that you should be paid this week.
I'll talk to Frank and we'll get a note posted for reference on the site, too.
Thanks
Clint  "

Kısaca 2 haftalık ödeme periyotlarının hangi tarihlere denk geldiğini öğrenmek istemiştim.
Her ayın 1i ile 5i arası ve 15i ile 20si arası ödemelerimizi alacağız. :)

sb1299

Alıntı yapılan: btcincome - 14 Mart 2017, 09:20:46
Merhaba arkadaşlar.

Sitemize ödeme tarihleri konusunda mail attım ve aşağıdaki mail geldi.

" Hi,
I believe that we have set the 1st - 5th and 15th to the 20th as the Twice a month payouts for surfers rewards.
That would mean that you should be paid this week.
I'll talk to Frank and we'll get a note posted for reference on the site, too.
Thanks
Clint  "

Kısaca 2 haftalık ödeme periyotlarının hangi tarihlere denk geldiğini öğrenmek istemiştim.
Her ayın 1i ile 5i arası ve 15i ile 20si arası ödemelerimizi alacağız. :)
Slm dostum.bu siteye senin refin olarak kaydoldum.ref geliri geliyormu?biraz karışık çözemedim.farklı kanallardan 41 ref edindim ama ref kazancı 0 gözüküyor.paketmi alınması gerekli acaba?gerçi 100 surf 10 poolshare den günlük 15k dan fazla kazanıyorum reflerlemi alakalı bu artış acaba.ciddi anlamda yatırımda düşünüyorum 4 yada 5. paketi alabilirim ama ilk ödemeyi bekliyorum.cevap için şimdiden teşekkürler.bol kazançlar.

btcincome

Alıntı yapılan: sb1299 - 14 Mart 2017, 09:57:38
Slm dostum.bu siteye senin refin olarak kaydoldum.ref geliri geliyormu?biraz karışık çözemedim.farklı kanallardan 41 ref edindim ama ref kazancı 0 gözüküyor.paketmi alınması gerekli acaba?gerçi 100 surf 10 poolshare den günlük 15k dan fazla kazanıyorum reflerlemi alakalı bu artış acaba.ciddi anlamda yatırımda düşünüyorum 4 yada 5. paketi alabilirim ama ilk ödemeyi bekliyorum.cevap için şimdiden teşekkürler.bol kazançlar.

Merhabalar @sb1299 .

Ref kazancı olarak 0 görünen,  ref'lerinizin reklam alışlarından bir kazancınız olmadığı demek oluyor sanıyorum. Eğer ref'lerin reklam alışverişinden kazanmak istiyorsanız belli seviyede yatırım gerekebilir. Detaylı öğrenince haber veriyim size olur mu ?

Referral'ın Surf Pool Share katkısı oluyor. O da Satoshi olarak ekleniyor.

sb1299

Alıntı yapılan: btcincome - 14 Mart 2017, 15:40:20
Merhabalar @sb1299 .

Ref kazancı olarak 0 görünen,  ref'lerinizin reklam alışlarından bir kazancınız olmadığı demek oluyor sanıyorum. Eğer ref'lerin reklam alışverişinden kazanmak istiyorsanız belli seviyede yatırım gerekebilir. Detaylı öğrenince haber veriyim size olur mu ?

Referral'ın Surf Pool Share katkısı oluyor. O da Satoshi olarak ekleniyor.
Ok.bende öyle tahmin etmiştim.ilk gün 4700 sth verdi site şimdi maaşallah 15-16k günlük geliyor.yatirimsiz böyle bir kazanç cok iyi.üstelik ortalama 30dk günlük uğraş ile (ok) (ok) (ok)

btcincome

Alıntı yapılan: sb1299 - 14 Mart 2017, 17:07:19
Ok.bende öyle tahmin etmiştim.ilk gün 4700 sth verdi site şimdi maaşallah 15-16k günlük geliyor.yatirimsiz böyle bir kazanç cok iyi.üstelik ortalama 30dk günlük uğraş ile (ok) (ok) (ok)

Evet @sb1299 , kazanç gayet iyi şu anda.

Sitenin tanıtımına ait mail'ler her gün gelmeye devam ediyor. Tanıtımı da gayet iyi. ;)