İnfinitytrafficboost - Reklam İzleyerek Bitcoin Kazanıyoruz

Başlatan btcincome, 26 Şubat 2017, 19:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

btcincome

Alıntı yapılan: Exael - 24 Mart 2017, 16:26:11
sabah 09:00 da başladım şu anda saat 16:30 civarı 506 adet surf yaptım ve kırmızı kutu içindeki şeyi anlayamadım o nedir? 

[IMG]http://fs5.directupload.net/images/170324/noo7aqml.png[/img]

Reklam izledikçe sadece Satoshi kazanmakla kalmıyorsunuz, ayrıca diğer programlarınızın promosyonunu yapabiliyorsunuz. ;)
39 reklam kredisi kazanmışsınız. :)

Exael

Alıntı yapılan: btcincome - 24 Mart 2017, 16:32:23
Reklam izledikçe sadece Satoshi kazanmakla kalmıyorsunuz, ayrıca diğer programlarınızın promosyonunu yapabiliyorsunuz. ;)
39 reklam kredisi kazanmışsınız. :)

@btcincome  reklam kredisi nedir nasıl kullanıyor yada nereden geldi o diyeyim

Popidays

Selam arkadaşlar bu konularda cok yeniyim.  Ref link üzerinden üye oldum. açıkçası surf yapmaktan başka bir şey yapmayı bilmiyorum :) nasıl kazanılır site üzerinde aktif etmem gereken bir şey var mı ? biraz yardımcı olursanız sevinirim. Bol kazançlar.

btcincome

btcincome

Alıntı yapılan: Popidays - 24 Mart 2017, 18:45:47
Selam arkadaşlar bu konularda cok yeniyim.  Ref link üzerinden üye oldum. açıkçası surf yapmaktan başka bir şey yapmayı bilmiyorum :) nasıl kazanılır site üzerinde aktif etmem gereken bir şey var mı ? biraz yardımcı olursanız sevinirim. Bol kazançlar.

Merhabalar @Popidays . Forumumuza hoş geldiniz. :)

Affiliates ---> Earnings kısmında Bitcoin cüzdanını kaydetmeniz gerekiyor.

Bunun dışında sürekli surf yaparak ( her 10 surf 1 hisse kazandırıyor ve ertesi sabah hesabınızda birikiyor ) hesap bakiyenizi arttırıyorsunuz ve ayda 2 kez ödemelerinizi alıyorsunuz.
Biriken reklam kredilerinizle de diğer programlarınızın promosyonunu yapabiliyorsunuz.
Her 10 reklam izleme 1400 civarı Satoshi getiriyor şu anda ve gayet iyi bir oran. ;)

Herhangi bir konuda yardım isterseniz lütfen sorunuz.

Bol kazançlar dilerim.

Popidays

Zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim.  :y

Peki bu Satoshi leri nasıl görüyoruz ve bunları nasıl aktarıyoruz. tüm gün araştırmaya çalıştım o kadar beynim sulandı ki. gerçekten çok saçma sorular soruyor olabilirim.  :S

nicotine

Alıntı yapılan: Exael - 24 Mart 2017, 16:26:11
sabah 09:00 da başladım şu anda saat 16:30 civarı 506 adet surf yaptım ve kırmızı kutu içindeki şeyi anlayamadım o nedir? 

[IMG]http://fs5.directupload.net/images/170324/noo7aqml.png[/img]

Hocam o izleme sonucunda kazanmış olduğunuz reklam kredileriniz ancak eğer herhangi bir uyelik satın almadıysanız günlük en fazla 10 share kazancı gelir oda ortalama refsiz 13 -14 000 Satoshi. Yani günlük 100 adet reklam izleme belirttiğim kazancı almanız icin yetiyor bilginiz olsun

btcincome

Alıntı yapılan: Popidays - 24 Mart 2017, 19:31:21
Zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim.  :y

Peki bu Satoshi leri nasıl görüyoruz ve bunları nasıl aktarıyoruz. tüm gün araştırmaya çalıştım o kadar beynim sulandı ki. gerçekten çok saçma sorular soruyor olabilirim.  :S

Rica ederim ne demek, yardım etmek görevim. ;)

Dashboard sayfasında sol alt tarafta Earning kısmı var. Onun altında " Current Earnings Amount: " denen yerde kazancınız görünüyor olacak.

Popidays

Alıntı yapılan: btcincome - 24 Mart 2017, 19:58:41
Rica ederim ne demek, yardım etmek görevim. ;)

Dashboard sayfasında sol alt tarafta Earning kısmı var. Onun altında " Current Earnings Amount: " denen yerde kazancınız görünüyor olacak.

Çok teşekkürler tekrardan. çok yardımcı oldunuz. Bol kazançlar iyi forumlar.  +1 :y