Clickbank

Başlatan ikarayel, 02 Haziran 2011, 00:57:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efebakan

merhaba free slow a tıkladım süre download kısmı çıkmıyor nereye tıklamalayım acaba yardımcı olurmusunuz

awaris38

sana resimli analtyım. 1. resimde slow download yazısına tıklıyorsun. böylece ikinci resim geliyor. orda gördüğün gibi saniye var. 20 sn den aşağı sayıyor. o bitince güvenlik kodu ekranı gelecek. güvenlik kodunuda yaz. okuyamazsan okla gösterilen yere tıkla kod yenilenir. sonrasında download yazsı çıkacak. onada basınca işlem tamam.

efebakan

merhaba bunun süresi nerde çıkıyor acaba

awaris38

efe resimlere baksana kardeşim  :'(

yingyang16

nouma26

awaris38

;D selam. iyim güzelim rahatım  ;D doktor amcalarla iyi geçiniyorum. 6 aya kalmaz çıkarsın dediler  ;D hepinizi öpüyorum. iyileşicem iyileşicem iyileşicem   :-[  ;D

creature-tgc

Öncelikler merhaba ,
clickbank ile ilgibi bir sorum olacak.
Clickbank'dan çek istedim gönderim tarihi 15.08.2012 olarak gösterildi. Tahminen istabul'a bu çek ne kadar sürede gelir ?
Bilgisi olan var mı ?

yingyang16

Alıntı yapılan: creature-tgc - 14 Ağustos 2012, 18:43:03
Öncelikler merhaba ,
Clickbank'dan çek istedim gönderim tarihi 15.08.2012 olarak gösterildi. Tahminen istabul'a bu çek ne kadar sürede gelir ?
Bilgisi olan var mı ?

Merhaba creature-tgc :)

Gönderim tarihi 15.08.2012 ise en geç  30.08.2012 tarihinde istediğiniz adrese gelmiş olur ;)

Bol kazançlar ($)

creature-tgc

Alıntı yapılan: YingYang - 14 Ağustos 2012, 18:52:02
Alıntı yapılan: creature-tgc - 14 Ağustos 2012, 18:43:03
Öncelikler merhaba ,
Bilgisi olan var mı ?

Merhaba creature-tgc :)

Gönderim tarihi 15.08.2012 ise en geç  30.08.2012 tarihinde istediğiniz adrese gelmiş olur ;)

Bol kazançlar ($)

Teşekkür ederim .
Peki sizce en hızlı bozdurabileceğim banka hangisi ? Kesinti ücreti çekin miktarı ile ilgilimi ?
Birde mesela 2.800 dolarlık bir çekten 200$ ödenek alındı . Ayrıca Türkiyede bir vergi ödemem gerekiyor mu ?