GlobalOilFund (SCAM)

Başlatan yorkashton, 01 Temmuz 2012, 10:10:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yorkashton

(scm)

SCAM

Yeni Hyip sitesi ödeme yapıyormuş 20 günlük plandan %800 e 14$ attım. 20 gün sonunda 50 dolar civarı vercek
LR, STP, Payza, Perfectmoney.

avni59

ben 2 hafta once 30 günlük plana 5$ atmıstım.2 haftam daha var :D bu arada sitenin scripti lisanslı değil.

yorkashton

Alıntı yapılan: avni59 - 01 Temmuz 2012, 10:36:39
ben 2 hafta once 30 günlük plana 5$ atmıstım.2 haftam daha var :D bu arada sitenin scripti lisanslı değil.

günlük kara baktımda pek değmiyo fazla vermiyo 20 güne kapatmazsa bakalım 50 dolar çekeriz. en yeni sitelere yatırım yapmak daha mantıklı. bu ara hiçbirine güvenmiyom bende

ElisaMcCline

Bence işi kumar makinasında kolu çekmeye çevirmişsiniz.
Yazı tura atıp kendi aranızda oynayın bari de paralar yabancıya gitmesin... !!!

%800 ne demek yahu !!!

Alıntı yapılan: yorkashton - 01 Temmuz 2012, 10:39:31
günlük kara baktımda pek değmiyo fazla vermiyo 20 güne kapatmazsa bakalım 50 dolar çekeriz. en yeni sitelere yatırım yapmak daha mantıklı. bu ara hiçbirine güvenmiyom bende

@yorkashton,
20 günde paranı 4 katından fazlaya katlamaktan bahsediyorsun ...

Bu ara Hyip lerle %xx ler, biraz fazla hayal dünyasına soktu galiba herkesi..

avni59

hocam günlük para cekme yok ama ,oyle dusununce azbucuk mantıklı :D after 20days yani.daily kazanc yok.

nouma26

Arkadaşlar para kendi paranız istediğinizi yapmakta  özgürsünüz tabiiki de Elisa hocanın dediği gibi daha temkinli olmakta yarar var.

emirsener

bencede yazı tura mantığı yanlış

yorkashton

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Temmuz 2012, 11:30:14
Bence işi kumar makinasında kolu çekmeye çevirmişsiniz.
Yazı tura atıp kendi aranızda oynayın bari de paralar yabancıya gitmesin... !!!

%800 ne demek yahu !!!

Alıntı yapılan: yorkashton - 01 Temmuz 2012, 10:39:31

@yorkashton,
20 günde paranı 4 katından fazlaya katlamaktan bahsediyorsun ...

Bu ara Hyip lerle %xx ler, biraz fazla hayal dünyasına soktu galiba herkesi..

%800 ama senin parada içinde olunca kar oranı daha düşük. günlük getirisi yok günlük seçseydim 20 günde 14 dolar 19 dolar oluyo. 20 gün sonra parayı alcam dersen 14 dolar 50 dolar gibi bişey oluyo.. o güne kadar kapanmazsa öder site yeni olduğu için yatırım almaış fazla riske değer dedim zaten fazla bişey girmedim. wacodan artan lr parası kalmıştı bastım :)   

ata07

Arkadaşlar bu hyiplere yatırdığınız paraları bana gönderin 20 gün sonra gönderdiğinizin %50 sini cebe atıp %50 sini size geri gönderiyim en azından hepsini kaybetmemiş olup bana dua edersiniz  :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: avni59 - 01 Temmuz 2012, 11:32:22
hocam günlük para cekme yok ama ,oyle dusununce azbucuk mantıklı :D after 20days yani.daily kazanc yok.
Paranın gelme ihtimalinin az olması ile gelecek kazancın az olması aynı şeyler değil Avni.

Alıntı yapılan: emirsener - 01 Temmuz 2012, 16:27:31
bencede yazı tura mantığı yanlış
Yapılan iş ya da seçimlerle ilgili, Yazı-tura mantığına uygun bir benzetme ya da yorumum yok,
resmen dalga geçtiğim bir önerim var.