Pinkmoney (SCAM)

Başlatan ata07, 06 Temmuz 2012, 17:59:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Evet arkadaşlarımızdan bağzıları sitenin 160 gündür ayakta olduğuna inanmıyordu. Şimdi bu sizin inanmanızı sağlar :D dünyadaki tüm sitelerin değerlerini ve istatisliklerini paylaşan dünyaca resmi sitedeki pinkmoney.biz istatislikleri  ;)

yorkashton

hindistanlımıymış? öyle görünüyor.

ata07

Alıntı yapılan: yorkashton - 12 Temmuz 2012, 18:57:41
hindistanlımıymış? öyle görünüyor.

Yok hocam o en çok ziyaret eden ülke adminin ülkesinin bilgisi yok :)

ata07

Burda paylaşmasamda siteden 4. ödememide aldım hiç birinde şuana kadar sıkıntı yaşamadım  (p)

ata07

Farklı forumda siteyü duyp bilmeyenlere gelsin buda :g Dünyanın en iyi forumu bu konuda 25 sayfa konuşma var ;)

regortaz

Ata şu siteyi JSS'den çok tutuyorsun ya, kapanınca ne yapacaksın çok merak ediyorum :g

ata07

Alıntı yapılan: regortaz - 16 Temmuz 2012, 21:26:00
Ata şu siteyi JSS'den çok tutuyorsun ya, kapanınca ne yapacaksın çok merak ediyorum :g

Tasarımı 3 milyon kat daha iyi ama :D 165. günü  (p) Umarım birşey olmaz  :g

Maverickk

Alıntı yapılan: ata07 - 16 Temmuz 2012, 21:01:55
Farklı forumda siteyü duyp bilmeyenlere gelsin buda :g Dünyanın en iyi forumu bu konuda 25 sayfa konuşma var ;)

Ata neden sürekli bir laf sokma çabası içindesin anlamıyorum. 6 aydır aktif ödeme yapan HYIP sitesinin örnek gösterdiğin forumda başlık açılma tarihi 2 temmuz. Oysaki mart ayında açılan Silverstructure'ın sayfa sayısı 199 :) Haziran ayında açılmış GlobalOilFund ki şu anda scam oldu sayfa sayısı 141. Sitenin şu anda ödeme yaptığını bende biliyorum ama onun 6 aydır açık olması fln tamamiyle aldatmaca ama sen inatla bunu anlamak istemiyor ve sanki sana muhalefetmişim gibi her cevabında bana laf sokmaya çalışıyorsun.Site bir süre daha ödeme yapmasına yapar ama maksimum 1 ay daha.Hele hele JSS gibi bir siteyle herhangi bir HYIP'i karşılaştırmak sadece gülünç bir olay.Allah aşkına bir 5000 dolar yatırsana ertesi gün paranı veriyor mu bu site :)

ata07

Alıntı yapılan: Maverickk - 16 Temmuz 2012, 21:34:08
Alıntı yapılan: ata07 - 16 Temmuz 2012, 21:01:55

Ata neden sürekli bir laf sokma çabası içindesin anlamıyorum. 6 aydır aktif ödeme yapan HYIP sitesinin örnek gösterdiğin forumda başlık açılma tarihi 2 temmuz. Oysaki mart ayında açılan Silverstructure'ın sayfa sayısı 199 :) Haziran ayında açılmış GlobalOilFund ki şu anda scam oldu sayfa sayısı 141. Sitenin şu anda ödeme yaptığını bende biliyorum ama onun 6 aydır açık olması fln tamamiyle aldatmaca ama sen inatla bunu anlamak istemiyor ve sanki sana muhalefetmişim gibi her cevabında bana laf sokmaya çalışıyorsun.Site bir süre daha ödeme yapmasına yapar ama maksimum 1 ay daha.Hele hele JSS gibi bir siteyle herhangi bir HYIP'i karşılaştırmak sadece gülünç bir olay.Allah aşkına bir 5000 dolar yatırsana ertesi gün paranı veriyor mu bu site :)

Dostum çok üzgünüm ama senin açtığın onlarca sitenin scam çıkması sonucunda benim paylaştığım ve hala ödeme yapan 2 sitenin konusunu rahatlıkla karalamana dayanamıyorum böyle siteler paylaşıp bize para kaybettirmeyin demene dayanamıyorum çünkü 5 sitende scam oldu bende daha öyle birşey yok ha ?

Benim paylaştığım siteler Ödeme hala yapıyor her ne kadar karalansada  >:( >:(

Lütfen yazdıklarına sende dikkat et  ;)

yorkashton

yok ata siteyi karalamıyoruzda site şuanda en iyi kazandıran en iyi ödeyenlerden biri ama şunu bilki bu site 160 gündür yok.. sen bu konuyu açtığın günlerde açıldı bu site çoğu monitörede yeni yeni girdi zaten olsaydı  fx7prolardan önce buna asılırdık.  zaten buda aynı scriptten wacodan sonra gelen versiyonu bu bence adamın